nån som har 100 000m2 mark i området runt Malmö???

sitter nu i skolan. har precis kommit hem hit igen efter att ätit lunch på jobbet. Riktigt trevligt var det. Jag och Sanna tog oss firheten att äta när vi ändå skulle dit och hämta termosar.

väntar på att Malmö stad ska ringa upp mig. vi gör ett projekt där vi ska bygga upp en temapark i Malmö, men inte bygga upp den på riktigt. Men det är svårt att veta var i malmö det finns ca 100 000 m2 mark och bygga det på.

I helgen är det marknadsföring för annie get your gun hela helgen. lagom trött man kommer att vara på söndag då!

700 pepparkakor

I dag har vi satt fast 700 hjärtan med texten Annie+Frank=sant på 700 pepparkakor. Tog lite tid, ca 3 timar, men det var 4 st som gjorde det. Hoppade in på slutet så jag var säkert bara med på 100. Jag och min kompanjon, Oskar var extremt upptagna med att klippa ut 50 pappersremsor som ska vara en tilläggsbiljett i helgen.

Lördag och söndag ska vår klass vara på julmarknad i Norrköping och marknadsföra annie get your gun som ska spelas på Culturum här i Nyköping. Ska bli riktigt kul.

Det var en helt underbar känsla igår efter tentan. Äntligen föll en sten från hjärtat. Känns inte lika stressigt längre.. Nu är det bara nedräkning till jullovet!

marknadsförings tenta

Sitter här nu och pluggar till en tenta vi har i morgon. Varför har man inte lärt sig efter alla år i skolan att det sällan blir bra genom att sätta sig dagen innan??
Dessutom kunde jag inte komma på varför jag hade så lite info från lektionerna nedskrivet. Vilket jag kom på vid ungefär kl 8 i kväll. Hade ett annar block i början av hösten så det var bara att börja läsa och fylla på därifrån.. Suck

Blir lite långtradigt att sitta, men nu har jag och Dimitra sprungit runt lite i lägenheten. Detta dels för att hon har sovit hela dagen och hon blir rastlös när vi ska sova...

Nej nu är det slut på rast och åter till studierna.. Det är dag i morgon oxå, en tentadag!