C- vitaminer

Precis. Det är det jag försöker få i mig, i mängder. Har hostat sönder min ena lunga(känns det som) och är snart på god väg med den andra oxå. Så lite sent påkommet äter jag massa c- vitaminer så jag ska orka med kvällen. Jag och Carro ska hålla ihop.

I går hämtade jag och syrran vår lilla brorson plus mamma i smålandsstenar. Jag ska säga er en sak att vår brorson är så underbar. Alla som säger att deras barn eller dyl är sötast i världen har en sak att säga till er: Ni är så lurade!!!!

Gott Nytt år!!!


finally sunday!

Denna jul har varit otroligt blandad. Mysig julafton med syskonöl på kvällen, en trevlig juldag med jobb på kvällen och en konstig efterfest till 8 på morgonen. En tröttsam och sliten annandag med jobb. En lördag med jobb återigen, en AW öl på Tellus som slutade i efterfest. Så nu är jag trött.

Jag hoppas alla har haft en bra jul.

På tisdag så åker jag och syrran till Jönköping och shoppar lite. Hmmm varför just dit. Jo för vi hade tänkt STHLM, men så ska vår brorson komma hit över nyår och hans födelsedag så han måste hämtas. Tyckte då att det var en strålande idé att vi skulle göra det. Slipper då betala tågbiljetter och vi får två flugor i en smäll! Eller tre, vi får umgås med underbara hela vägen från småland till Nypan!

Nu är det dags att självdö med en påse godis på magen!

På återseende!


God Jul

Gårkväll bjöds på julmys hemma hos Erica med knytis och i goda vänners sällskap.

Idag samlas hela familjen ute på "godset" för att moffa i oss julmat och en massa desserter!=)
Sen bär det av in till stan för lite julöl.

Imorgon blir det kalkon, jobb och After work:P

God jul på er alla!


julbak

Igår kom jag hem från ÖM med massa julgott. Eller de som jobbat tycker inte att dte är så gott längre och jag är lätt trött på det oxå, men familjen blev glad!
idag har jag även skapat lite hemma. Dels gjorde jag knäck, antagligen den godaste knäck jag ätit. Sedan blev det även amerikansk fudge. Vet dock inte hur den smakar ännu.

Idag har det blivit mycket svordomar i bilen. Det var relativt lugnt på stan men inte på vägarna. Det är bra när folk kör försiktigt, men när det är nästintill så att föraren får parkeringsböter för at det går så långsamt när dom svänger i en korsning så är det inte konstigt att man blir förbannad! Puh.

Sedan blev jag utsatt för telefonförsäljarna på CityCross idag. När jag hade betalat i kassan och var på väg ut, bråttom, försöker en av dessa försäljare fånga min uppmärksamhet, men jag sa bara att jga inte var intresserad. Självklart har jag ju glömt hälften av det jag skulle handla så det var bara in igen. Går förbi dessa försäljare på vägen ut och försöker den andra! Jag är fortfarande inte intresserad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Då tänker säkert ni att det var så mkt att göra att den ena antagligen inte visste om att jag redan varit där.
Men se ni, att det visste dom mkt väl! Det var bara jag och pensionärerna ute och försäljarna stod i princip ensamma!
TVI!
Nu är det nog dags för sängen!

På återseende!


hemfärd

Sitter in min fotölj.
Har ätit massa chips och druckit cola, fast jag har sagt att jag inte ska göra det. hmmm
Sitter själv då Linda drog hem redan efter praktiken slutat och Sanna sitter på ett plan till Thailand.
Har tvättat och packat.
För i morgon kommer min kära far och lillebror upp och hämtar mig. Nu är det lov å då ska jag hem.
Har haft väldig hemlängtan denna vecka.
Vetskapen om att man ska få komma hem har gjort att denna vecka har gått ganska långsamt.
Men nu är jag sjukt trött och ska gå och lägga mig!

På återseende

märkliga människor

Det är en salig människor som bor och rör sig i Stockholm. Igår när jag gick till bussen såg jag en liten man som gick med en bergsprängare på axeln. Hahaha, vilket decenium lever han i?
Sedan när jag stod och väntade på Linda utanför SAS Radisson Royal Viking så var det en man som yade runt och visste inte riktigt var han skulle ta vägen. Hans klädsel var ett gult linne och ett par jeans. Burr.
Imorse när jag precis satt mig på bussen vid odenplan var det en mamma som började klä på sin son hans overall, utomhus!
Märkliga människor.

nattsvart

Ok gårdagen började inte jätte bra, men glad var för det ändå. Dagen gick och mitt humör sjönk med timmarna, tills vi träffades på Sky bar för en drink. Trevligt att bryta det vardagliga mönstret. Kommer hem. Min mobil psykar ihop och jag har på riktigt lust att hoppa på den, lägga den i handfatet och spola jätte varmt vatten på den och sedan lägga den i frysen. Men det gjorde jag inte. Istället la jag mig i sängen, lyssnade på kent och grät lite. Så fort jag tittade mig i spegeln såg jag dessutom bara en ful stackars själ som jämt ser sur ut, likblek/beige i nyllet och har gått upp i vikt.

Dessutom så måste jag söka upp vårdcentralen när jag kommer hem då jag så fort jag reser mig upp för fort eller går ur hissen blir sjukt snurrig. Känns som det är något fel.... Nej men just det, det räcker med att jag är jag!

Auf Weidersehen

svårt

Det där med Mac gav jag upp ganska fort. Dock har jag nu varit inne i programmet och kollat runt, men jag vet inte om jag blev så mkt smartare. Eller så är det så att jag intalar mig själv(läs hört av andra) att det är svårt.

Jag gjorde ett litet samtal nyss. Vilken fantastisk man det var jag talade med, det är skönt att bara genom ett samtal kan man få en hel dag upplyft. Även fast denna dag känns bra, så är den bättre nu!

Sen måste jag flagga för internet. Vilken grej. Det är inte en modefluga som en viss politiker uttryckte sig. Idag har jag nämligen beställt julklappar till min bror över nätet, hinner hem till brevlådan innan jul! Sweet. Då slipper man ut i folkhavet och stressen. =)

På återseende!

Mac

BTW så sitter jag nu med en iBook och ska försöka lära mig att använda en sådan.. :S
Får se hur det går!

God morgon!!!!

Trots att mobilen hänger sig och jag vill slänga den ut genom fönstret för att den inte väcker mig på morgon(tur att jag har en personlig väckarklocka i form av Linda), jag missade tuben och också bussen så jag kom försent till praktiken, så känns det som en bra dag idag!
I kväll är det After Work på Sky bar, wohooo, vi har slutat nian!

Ska ut på lunchen idag och shoppa julklappar! Eller göra ett försök till detta.

Idag har jag satt ner foten. Så nu vet jag lite mer, what to do!

Nu ska jag återgå till min praktik som kontorsråtta.

På återseende!

freezzzzzing

jag fryser nog snart ihjäl.

känns som att jag ligger naken i detta dike och rullar mig! Men att det är så mkt snö att det inte syns att det är ett dike och så är det typ 17 minus grader!

Remember that silence is sometimes the best answer

Tycker jag låter rimligt. Lite så jag arbetar fast:
sometimes silence is the best way to act i certain situations (especially when feelings for another person is involved)
Lite sån är jag... Prutt

Min nya roomie, fru, väninna och klasskamrat Sanna har det jobbigt på sin praktik. Gratis mat, som dessutom är lagad i en restaurang och även intas i en restaurang, hon vann biobiljetter igår för hon var så himla bra på att motivera. Sen är det massa andra saker som gör att hon har det bra. Så ska hon även till Thailand på fredag.
Känner inte som är bitter, just nu. Själv äter man ur matlåda vareviga dag, med undantag för idag då jag åt på Phi Phi Island med Carro. Åh nej jag är kvar i Sverige, men jag gör ett försök att inse att Sanna inte kommer att ha det härligt när hon är borta.

Dessutom så upptäckte jag att jag hade en maska i mina svarta nylonstrumpbxyor imorse när jag kom till praktiken. Tur att jag inte bar kjol då!
Nu är det back to business.


Här en bild från i söndags på min lilla graffittihund.
<3

clementiner med kärnor

Måste ju bara bland det värsta som finns. Du öppnar en cementin för att kunna få avnjuta denna för någon minut. Nu när jag skalat min så upptäcker jag att det är kärnor i den. Det är tillräcklig anledning till att faktiskt slänga i väg den. Men nu är jag så pass hungrig så jag måste äta den!

Börjar få lätt panik med julklappar. Jag har inte handlat en enda. Tänkte början av december att jag skulle bege mig ut i vimlet och leta så jag slapp stå i kö i 45 min för ett par strumpor.
(fick precis en klyfta som var 4 kärnor i och därefter en med 3, suck)
Men nu får jag bara skylla mig själv och faktiskt gå ut i folkmassa någon dag. Funderar faktiskt på att göra det så smidigt som möjligt för mig, veta exakt vad jag ska köpa och var, åka in till city på lunchen och avverka dessa klappar. Får nog ta det på två luncher. Bara att börja i morgon.
En sak jag verkligen måste hålla på är att inte köpa något till mig själv! Har shoppat lite för mkt saker till mig denna månad, så pass mkt att jag har sjuk ångest över att så mkt pengar har gått åt.
Men jag kan inte göra något åt det nu iallafall.

På återseende

Funeral

Idag är det tre år sedan vår älskade farmor begravdes.

Farmor var en fantastisk kvinna. Saknar henne sjukt mycket. Bara att inte se henne sitta och titta ut genom fönstret i sin lilla stuga när vi är ute på gården och far. Gå in med tidningen till henne eller när man bakat eller lagat mat, gå in och hon får sig en liten bit.



Saknar dig Farmor!
<3

phonecrash

Då är det ytterligare en ny vecka. Började bra, min mobil håller på och klappar ihop så larmet på den ringde aldrig imorse. Som tur var så hade jag skrivit en lapp till sanna att hon skulle väcka mig, men hon hade ju dragit men tur då att bokhandlarn var kvar. Men jag fick mitt nybakade bröd till frulle i allafall.=)

I helgen åker jag hem till mina två andra hem. Looking forward to that.

Imorgon blir det förhoppninigsvis en liten lunch med Carro.

På återseende!

Brötchen und suntag

Igår blev det en lugn inflyttningsfest på Lidingö. Först var det bestyr att bestämma sig och ta sig i kragen till att åka dit. Sedan var det dags för massa byten, först tuben, sen ny linje, sen lidingöbanan som inte var så high tech. Men det var trevligt. När resten av gänget begav sig till stureplan så begav sig vårt crew hem till skarpan igen.

Imorse tog jag och anna en långpromenad, vi var ute i 1½ timme. Riktigt trevligt måste jag säga.
Nu sitter jag i köket och ska äta en härlig grönssakssoppa och har även hittat recept på bröd som jag ska baka. Det är väl bland det bästa som finns att sitta och mysa till det med nybakat bröd och lite thé. Mums
Med andra ord så bara njuter jag av att det är söndag, fullt ut!

Imorgon är det åter till praktiken.

På återseende!

Life is life

Hmmm..
Är lite uttråkad.
Har haft ett väldigt givande samtal med min rommie Carro idag. Fniss, fniss, fniss.
Hon undrar när jag kommer hem, fick lugna henne med att säga att det bara är en vecka kvar.
Måste ju även umgås med mina päron lite.

Imorgon är dte som sagt inflyttningsfest på Lidingö. Har inte känt peppen. Men idag så känner jag lite mer pepp än tidigare. Men det blir i allafall lungt, börjar ju som sagt va bli sjuk! Men sjukdomen kommer väl vältra sig över mig om en vecka lite drygt när jag är ledig. Det är just typiskt, men det är alltid så. It sucks! I och för sig är det väl bättre än när man jobbar...

Vill åka hem nu och flytta min badning till idag istället. Mysa lite med Dimman, jag har nog inte ägnat såhär mkt tid till henne på ett tag. Förut var det skola och vissa dagar iväg och jobba..

Måste hitta ett bra After Work ställe till nästa vecka. Tycker att det är ganska jobbigt. Vi är ju studenter så det finns inte så mycket i budget, men samtidigt ska det gå att käka på stället då det är direkt efter "jobbet".
Hmm...

free falling

Så jävla gött med fredag! Som jag har längtat. Slippa gå upp tidigt i morgon, ska bada i badkar i morgon, första i lägenheten inplanerat sedan ett par dagar tillbaka, kanske baka lite, fixa och trixa.
Bara vara hemma, inget måste om att bege sig nånstans föutom att gå ut med Dim. Inflyttningsfest på lördag ute på Lidingö, men det blir nog ganska lungt, känner att jag börjar bli sjuk.
Vad säger fåglarna när de flyger över Lidingö?
Piiip piiip
.
hihi
Tycker inte om när det är kallt ute, mina händer blir så torra och sen fryser jag oxå.

Pink

" I forgot to say how beautiful you are for me"
En liten text rad från Pinks nya album, Funhouse. Fantastisk skiva.


sommar


Lite blandade bilder från denna sommar! Vill tillbaka!

grått & trist

usch för detta väder..
Söker motivation och ork, men när man tittar ut genom fönstret så kommer den direkt inte tillbaka.
om drygt 1½ vecka åker jag hem till Nypan för jullov. Ser fram emot det. Att få umgås med familjen på landet, strosa runt på ägorna och bara ligga och slöa i soffan med den öppna brasan bakom sig som sprider lite värme. Älskar ljudet från brasan, veden som knastrar.
Har hört att det snöat lite där. Mys.

Saknar min häst något så fruktansvärt, samtidigt som det är väldigt skönt att inte ha häst nu. Ut och in i leran, mugg, tappskor och så vidare.

Ikväll kommer Sannas pojkvn på besök. När jag kommer hem blir det till att baka en liten kaka, mums. Hade tänkt att göra det igår, men då vräkte jag i mig massa chips istället. Det är tråkigt att man är så onyttig. Men what the hell, man lever ju bara en gång. I och för sig, fortsätter man i den här takten med det onyttiga kanske livet inte blir så långvarigt. Måste ta tag i att aktivera mig. Men då är det åter till vädret. Hur sugen är man på att gå ut när det är regnrusk ute??

vad spelas?

haha, det är tur att ingen annan på kontoret höra jag vad jag lyssnar på i mina lurar, Arvingarna- Eloise!
Tack gode gud för hörlurar!=)

flickan med guldbyxorna

Japp, det är så jag har känt mig.. Men nu har jag lätt ångest. Vågar inte ens titta på kontot. Eller jag kan inte för jag tror att jag glömt min bankdosa i Nypan... :S
Imåndags och igår så var vi på Nox och hjälpte till med utförsäljning av Lyle & Scott. Folk var som galna! Hahaha, lite roligt att se... Men återigen så shoppade jag massor... Det finns ingen hejd när det finns pengar på kontot!

Dagsform, förutom snäppet fattigare:
Jag är sjukt trött. Mest hela tiden, jag blir snurrig i skallen varje gång jag går ur hissen när jag åker upp till lgn, jag känner att ett tjockt lager bomull har lagt sig runt magen men ingen motivation till att träna, tror att jag håller på att bli sjuk, ska på fest på lördag men känner inte för att dricka, känner att vissa tankar som funnits i min skalle börjar spöka igen....
Men lite nöjd eller snarare en lättnad över att jag städade och tvättade igår=)

Hemglass & Skatt

Sitter på ett kontor på Norrmalm, vad får man höra då. Jo Hemglassbilen! Det var väldigt länge sedan jag hörde den signalen kan jag säga... Men det blir väl så på äldre dar! :P

Idag har mina skattepengar kommit i på mitt konto, så nu kan det ut och handlas julklappar!=)

puh

Imorse orkade jag knappt upp ur sängen. Är så trött..
Men efter en stund pallrade jag mig upp.
Den här veckan så har jag alltid lyckats hamna mitt i en drös med ungar på odenplan som ska med samma buss som mig. Tycker att det är lite jobbigt med högt ljud så tidigt på dan, eller barn som gapar? Nej det är nog mest jobbigt hela dagen. Men det är en liten tös som gjorde att jag drog lite extra på smilebanden.
Hon är väldigt sprallig och verkar ha en sån underbar personlighet. Det sjuka var att i morse pratade dom om skolan, hon gick i 2:an! Hon är så liten och spä, men pratar tydligt och sjöng och hade sig! Grymt söt unge!

Imorgon åker jag hem till Nypan...

Nu ska jag snart återgå till min lunch och sitta inlindad i mina halsdukar.

På återseende!

Saknad

Det var under tiden och efter Greys i dag som det dök upp. Kanske inte helt oväntat samtidigt som det faktiskt var det. Tårarna. Det rann över helt. Visste inte riktigt varför. Men det är nog saknaden och rädslan. Saknaden efter det jag hade/har hemma. Kunna ringa vem som och ses, träffa kända ansikten på stan, gå undan när jag behöver mina stunder i ensamheten och veta att jag verkligen är själv. Närheten till de som man inte umgås med så mkt längre, men vet att det fortfarande är en vänskap som kan vara för evigt.
Rädslan för att det här är nu. Det som vi har väntat på i ett par månader. Att flytta upp till stora staden. Att få påbörja praktiken och komma ut i det verkliga livet. Rädslan över att man måste visa framfötterna och ett gott engagemang. Rädslan över om det här verkligen är det jag vill hålla på med.
Rädsla om att faktiskt bara vara en enskild individ som går i ett par skor längs Drottninggatan. Samtidigt som det är en befrielse att efter praktiken kunna uträtta sina ärenden på stan, åka hem och självdö. Men återigen rädsla. Vem ska man nu kunna skratta åt dagen efter, eller vara den som hånas? Hur ska man kunna hålla saker hemligt som här inte ens existerar?

Saknar min familj, mina vänner och framförallt min roomie. Vi är ju grundstenarna i Bitchhouse! Hur ska detta gå när vi är på olika platser???

Pissdag

Uppmuntrade systeryster att starta en blogg. Vilken hon nu gjort! zsara.devote.se
Förhoppningsvis kommer det mkt hyllningstal till mig! :P

Hon får en bild här:P

För övrigt så dagen en piss dag! För att sammafatta den kort. Det räckte med att gå upp i morse för att det skulle bli det, sedan lades det på med regn och div fadäser. Men det är väl bara att lägga på ett leende i allafall...

 

second day

dåså, andra dagen på praktiken. Det går bra, förutom att gå upp på morgonen.. Men det är tur att jag har Dimman som hoppar på mig emellanåt.

Jag har gärna fått två skrattanfall inom loppet av, ja ska vi dra till med 5 minuter. Då är det från att jag slutat skratta till nästa börja. Så nu har jag min mascara under ögonen istället för på. Dom på kontoret kollade konstigt på mig och undrade vad jag skrattade åt. Det skulle inte spela någon roll om jag berättade det för dom skulle inte förstå det i allafall, låt oss säga att jag har en knäpp lillasyster!

Nu ska jag nog ta en liten big brother promenad, det är jobbigt att sitta stilla så länge!

På återseende