Fredag förmiddag

sitter och äter frukost nu. Blev lite sent, men var ute på en promenad med både limpan och dimman. Tar lite längre tid när två hundar och dessutom i helt olika storlekar vill åt olika håll.. Vaknade i morse av att limpan tassade omkring på övervåningen. Gick upp och kollade varför, stod hon ertappad med godispåsen på nosen. Det var ganska mkt godis kvar i denna påse, men nu var den tom....

Efter att jag har avnjutit min underbara frukost bär det ut på stan för att köpa två födelsedagspresenter tillsammans med lillasyster. Måsta kanske göra solariumet ett litet besök oxå. Så jobbar jag och Carro ikväll.

Härligt med en helt planerad dag när det var det sista man behövde. Jag tar alltid på mig så dumma helger. För min del alltså. Idag och imorgon skulle jag behöva plugga, läsa lite bok, men det hinner jag inte med för jag jobbar lunch i morgon.. Så det får väl bli söndag som blir pluggdag.

Knytisfrukost @ Lindas place

kl 10 i morse hade vi knytisfrukost hos Linda/Holger. Riktigt trevligt var det.. Var som en lite hotellfrukost, ville äta av allt med orkade inte. Värdinnan hade till och med bakat scones. Mums. Så kollade vi på kärlek på menyn, typisk kärleksfilm...

Var på stan med mamma nyss. Skulle bara äta lunch. Blev lite shopping också. En tröja, ett par solglasögon och ett par träningsskor. Men det var några måsten.. =)

Ikväll blir det promenad med Diplomaten. Imorgon ska jag följa med Carro till stallet och ta en lite sväng. Härligt, speciellt när det ska bli likadant väder som i dag! På kvällen bär det av till Öster Malma för jobb.

Håller på och går in mina nya skor!=) Kan bli debut med dom i helgen, om jag hunnit gå tillräckligt idom.....


Tur att man är svårövertalade :S

Vill bara börja med att säga att det blev lite av en vinst i fredags när vi var i Linköping och marknadsförde skolan!

När jag sen kom hem i fredags tog jag det lite lungt och planerade på att fortsätta göra det. Men icke. Carro skulle upp till sthlm och parta med Matte och vänner. Efter en stunds övertalning gick jag med på att följa med. Hade det trevligt, tappade dock lite motivation när vi skulle in på V. En halvtimme senare begav vi oss til Village där Matte med kompis stod och väntade. Men vid halv fyra tröttnade jag och tog taxi hem till Carros mammas lägenhet.
Satte oss ibilen vid halv tolv för att åka hem. Vilken resa!=) Full bil med tjejer, hundar och packning...

Åkte ut till mamma och pappa på eftermiddagen och åt middag. Gissa om det var uppskattat, helgen innan lön och CSN! Fick ett härligt litet sms från Santalicious, även nu kallade Diplomaten, om vi skulle ta ett glas vin på O´learys och kolla på melodifestivalen. Det kunde man ju inte tack nej till.

Blev dock inte bara ett glas utan tre. Gick vidare till Vouage och mötte upp några vänner. Ett glas till. Vidare till Birgers. Hade en riktigt rolig kväll med Santa. Dansade bort kvällen!

Vi får hoppas att Diplomaten och Direktören träffas över ett glas vin igen!:P

Tyckte att jag höll en bra nivå på kvällen, men var lite lättpåverkad så Direktören blev dragen.. hmmm

Det var så min lugna helg blev. :S

Ihelgen är det åter fest, men bara en dag! Och detta vet jag säkert för jag jobbar fredag kväll och lördag dag...

Var och fikade med Deliciouscrew idag efter skolan, blev en het diskussion om religion eller inte i lågstadiet. Ledde även till att prata gamla minnen från den tiden och en påbörjad plan på insparken i höst för den nya KY eleverna! Varierande samtalsämnen
                                                     

"Hjälp mig, jag är ur form"

Vilken dag. Vi var och marknadsförde skolan i Norrköping idag. Det gick väl sådär, men vi hade kul. Blev stoppade av polisen som hade bälteskontroll, små puddingar kunde det kvinnliga könet i bilen komma fram till. Samma polismän skrattade senare åt oss när vi sprang runt på gatan i Norrköping med våra otroligt snygga "superhjälte"dräkter. En polisbil stannade och pratade med oss och frågade trevligt vad det var vi gjorde, ytterligare en liten pudding. Med andra ord så är det i Norrköping de snygga poliserna håller till.

Vägen ner gick det undan, körde en härlig Volkswagen. Love. Var som jag hade en bil full med barn som skulle på fotbollsmatch. Bilen hem som barnen som var trötta efter dagens match. Kan nästan säga att det blev oavgjort.

Imorgon bär samma bil av till Linköping, men med en annan trupp. Hoppas på vinst denna gång.

Min bror skulle bjuda mig på middag idag, vilket jag blev väldigt glad över då kylskåpet fortfarande väntar på lönen och ett litet bidrag från CSN. Men dumpade mig sen. Tänkte då gå ut och gå för att dämpa hungern. Jim tyckte detta lät jätte dumt, så det blev tacos med honom och John. Kollade på film, allt om min buske. Udda film. Sofia och Erica dök upp.
"Hjälp mig, jag är ur form", hahaha. Ett nytt uttryck föddes från denna film.


Sooov gooott

(tillägnat lillemsan)


åh typiskt

Nu sitter man äntligen här, i köket och väntar på att vattnet ska koka så man kan få i sig lite mat.

Kunde äntligen sova i går kväll. Däckade väl runt 22. Det var härligt, men jag vaknade däremot kl 5.30 istället för 6.45. Det var lite jobbigt, men jag kunde somna om.

Har varit i skolan idag igen och det var trevligt. Hade "utvecklingssamtal" med vår mentor, vilket var skönt. Det har varit lite dålig stämning i klassen ett tag så han hade enskilda samtal med alla.

Sen hade vi även ett litet krismöte i vår marknadsföringsgrupp. Fick vi tala ut även där och utvärdera oss själva som grupp. Nyttigt måste jag säga. Vi har ju lärt oss ett och annat sedan vi började och tur är väl det!

Så gick jag ut på en min eftermiddagspromenad. En fråga jag ställde mig själv när jag kom hem var om denna motion hjälper så mycket om man sätter sig och äter chips efteråt?? Fick ett negativt svar tillbaka. Åh typiskt...

I morgon ska vi till Norrköping och marknadsföra skolan och till Linköping på fredag. Blev även bjuden på middag till min lillebror i morgon kväll vilket jag uppskattar högt då kylen står och gapar och likadant plånboken!

Men nu är det bara 5 dagar kvar till lönen och csn kommer! *glädjehopp*

Nu är det dags för middag

Vad ska man kalla det för??

Jag kom på mig själv idag med att tänka för mycket och inte orka prata med någon. Är i vanliga fall väldigt pratsam men sa inte alltför mycket i skolan. Träffade Anna idag som jag inte träffat på jätte länge. Sen gick jag ut och gick.

Det är så himla skönt att vara ute och gå. Själv. Bara jag, Dimman och min ipod. Då tänker jag inte för myclet och analyserar inte. Lyssnar bara på min musik. Problemet som uppstår av det är att jag tänker när jag går och lägger mig istället och då kan jag inte sova. Men jag får i alla fall njuta av min promenad.

Gick förbi Jim på vägen hem. Pratade på som bara den. Han skämtade och fråga om jag inte hade fått prata under dagen, vilket jag själv valt att inte göra.

Det känns så konstigt att känna att min sk deprission är på väg. Eller är det verkligen en deprission??? Är det bara en del av dessa vårkänslor? Blandade vårkänslor? Ska nog börja tänka så istället, deprission låter så... Deprimerande..

Nu ska jag fortsätta kolla på tv med min roomie

upp tidigt

Sitter i skolan idag oxå. Kände ett tungt motstånd till att gå upp i morse. Nu med den nya kursen har vi bestämt att vi ska börja 8.30 istället för 9.00. Visst det är skönt, nu när det är fint väder att sluta en halvtimme tidigare så man kan gå ut och gå. Men det är tungt att ställa om sig på morgonen.

Dessutom så har jag fått svårt att sova, igen. Även fast jag var jätte trött i går gick det inte. Låg vaken till kanske kl 1... Då är det ju ännu värre att gå upp..

I dag kommer min bil hem! Har saknat den lite=) Nu har han balans i däcken så vi kan gasa på utan att hela bilen vibrerar.

I söndags när jag var ute och gick så såg jag en mamma med hennes barn som satt och grillade korv. Jag och Carro började prata om det i går kväll. Gud vad jag längtar till våren/sommaren då du kan sitta ute länge och bara umgås. Slippa känna stressen att "vi måste gå ut nu för att hinna till krogen". Så vi planerar på att styra upp en sån dag här framöver.

Nu har jag tagit det som vana att gå ut och gå minst 45 min. Det är helt underbart, men gud vilken träningsvärk jag hade igår... puh. Men Dimitra tycker att det är härligt att få ut och röra på sig också!

bittra människor

Vi har påbörjat en ny kurs, försäljning. Det kan bli rikitgt intressant faktiskt.. Men en tanke som har ploppat upp är att folk är så sjukt bittra!
Vi pratade om förnyelse och förändringar, att vissa medarbetare är emot förändringar. Det bevisar på att man inte vill följa med i utvecklingen och du har helt enkelt blivit för bekväm.

Har en på mitt  gamla jobb som är sjukt bitter. Denna jobbade som städare på hotellet. Hon undrade varför folk var tvungna att bo över! Ja om dom inte gjorde det så vem skulle betala din lön????

Visst är det så att när man trivs så blir man bekväm och kanske inte så mottaglig till nya idéer, men jag tror att vår generation är mer tillmötesgående till detta då samhället lever i en ständig utveckling....

Nu är det dags att gå tillbaka till lektionen

söndags lunch= frukost

nästan precis hemkommen från en lite morgon promenad på drygt 1½ timme. Det var härligt, Dimman blev lite trött men hon tycker om att gå i hamnen och göra försök till att slita sig och jaga alla fåglar..

Så det blev en ganska sen frukost. Inte jätte bra kanske men den blev nyttig. Tänkte faktiskt vara nyttig idag men när jag öppnade kylen för att ta fram frukosten så såg jag kladdkakan Pontus bakade igår ligga där och såg väldigt god ut. Så vi får se hur det blir med det.

Satt nu på msn och pratade med Emelie som jag brukade hänga med i stallet. Det var jätte länge sen vi sågs, men vi brukar bestämma datum men sen glömmer båda eller någon av oss hinner inte. Det är som hon sa att nu när vi bor nära varandra ses vi mer sällan. Nu ska vi alla fall ses i morgon! Ska bli rikitgt kul, vi har en del att ta igen!=)


bakislördag

shit, det var ett tag sen dagen efter var såhär jobbig.. Bara gått runt och tyckt synd om mg själv.

En sak som är säker är att när jag och Carro ska försöka supa någon under bordet slutar det bara i att det är vi som blir fullast.. suck. Vi gjorde ett tappert försök med att fylla Malin, men misslyckades. Men däremot finns det en film med mig som halsar pina colada och lite bilder som gör att man får ett litet hum om vad som egentligen hände....

Men det var i alla fall en väldigt lyckat kväll. Sexpartyt blev uppskattat och likaså maten jag stressade med att hinna klar med. Det var det där med planering...hmm

Var och bowlade med Pontus i dag. Åter igen så ledde jag till en början, sen när det var en kvart kvar blev miss piggy lite för kaxig och det var då det började gå utför..... Aldrig mer bowling med Pontus. Ska hitta någon som är lite sämre än mig så att jag faktiskt kan vinna. Jag är ingen dålig förlorare, men det är sååååå frustrerande när just han vinner. Det här var andra gången han spelade. Snart får jag väl sluta skylla på att det är nybörjartur, men inte riktigt än....

dagbok och tankar

Sitter och funderar lite. Varför kan det i bland vara så svårt att säga saker som man tycker, spelar ingen roll om det är positivt eller negativt. Men till vissa går det verkligen inte. hmmm, tåls att tänka på.

Har städat idag för att ersätta en känsla med en handling( hade tenta och den gick sådär). Då hittade jag i alla fall min gamla dagbok. Så satt jag och bläddrade igenom den och kom fram till den 23 november 2005, det var dagen då min farmor dog. I dagboken hade jag skrivit ett brev till henne. Vilket blev väldigt jobbigt att läsa även nu i efterhand. Saknar henne något så fruktansvärt mycket. Likadant med min faster, Marga..

R.I.P, save a seat in heaven for me.

Men det var ändå lite kul att läsa dagboken. När jag, Johanna, Lina, Åsa och Sjöberg var på Gotland och när jag och Åsa hängde i Vrena..

Tur att man har blivit äldre

Nu ska jag fortsätta fundera om min budget klarar av en kväll ute i kväll.....
Man bör ju inte sitta hemma bara för att alla andra är lyckliga och kära! Föresten så bestämde jag och Sofia i dag att vi ska skaffa en singlarnas dag. Det är ju faktiskt lite töntigt att ha en dag för att visa varandra att man älskar varandra. Det borde ju göras varje dag. Men ska alla par ha en dag så ska alla singlar också ha en! Sådeså!

What to do???

Då var vi här ingen. Men denna gång så har jag faktiskt läst lite i boken. Var och fikade med Glenn och Bulan förut. Så satt dom och ville plugga. hmm, men jag kom hela tiden in på andra saker och då kontrade dom genom att prata om mig istället. Jobbigt, varför? Vad finns det att säga om mig??:P

Pratade precis med min roomie och sa att jag hade tagit upp min blogg igen, så hon kan hålla sig uppdaterad nu när hon lämnar mig ensammen hela tiden.... =)

Så har jag ju fått en hemsk människa efter mig. Han är som en hemorojd på en cykelsemester på Gotland.:P Vi kallar honom för P, han lyckades med sin nybörjartur i bowling att vinna över mig. Vilket jag har fått äta upp, men han ger sig verkligen inte...

Hur ska jag lyckas bli av med honom?? Kanske ska sälja hans nummer till någon som ringer och väcker honom på nätterna och sitter utanför hans hus...
tåls att tänka vidare på.

Nej nu är det tillbaka till boken, får inte misslyckas med tentan i morgon!


one minute manager....

..heter boken jag borde läsa nu, men sitter nu istället och lyssnar på evanescence låt, my immortal. just love it.

Borde egentligen fortsätta med boken, men jag känner ett stort behov att få gå ut och vistas i detta underbara väder. Våren kommer krypande och det är bara februari. Kommer garanterat komma ett bakslag med snö snart.

Även fast jag tidigare år fått en liten deprission på våren över vad jag ska göra med mitt liv så är det den här tiden jag älskar mest. Vi går mot ljusare tider. Men med hjälp av eliten så kanske det inte blir lika tufft. några skillnader är att jag pluggar istället för jobbar, bor i stan nu i stället för landet och jag har ingen häst jag får dåligt samvete över att jag inte hinner med..

dålig planering

har tenta på torsdag. men med tanke att jag har haft så dålig planering hela den här veckan så har jag inte ens börjat. Blir så trött på mig själv. samma sak med bokredovisningen jag hade idag. Jag började läsa boken igår! Snacka om framförhållning. Not
istället för att sätta mig ner och läsa så kommer jag på en massa saker jag behöver göra istället. Som att städa. Får lite ångest av detta... Det blir en att man tar till försvarsmekanismen sublimering, man ersätter en känsla med en handling...

det är verkligen det här jag vill.. jag får helt enkelt se det här som en liten formsvacka. Nu kommer ju våren snart och de senaste åren så har jag fått en liten deprission.. Märkligt men sant. Så ska jag välja praktikplats för 6 veckor och jag vet verkligen inte var jag vill göra. Men om jag gör den i Gbg så får jag bo hos Lillemsan och det lockar ganska mkt.

men om jag lyckas med att misslyckas så har Bulan erbjudit mig en tjänst som kock hemma hos henne!=)

hmmm

i maj går vi ut på praktik i 5 veckor. det ska verkligen bli jätte kul. men för tillfället är det mest ångestframkallande. har verkligen aning om var jag vill vara eller göra. hmm sätter galler i skallen på mig!

på fredag är det sexparty i kollektivet. ska bli riktigt kul.... nu är ju eliten med oxå...=)

jag är så himla glad att jag började den här utbildningen så jag fick lära känna dessa underbara tjejer som ingår i eliten, Glenn, Bulan, Holger och Santalicious...=)

Har ett krig med Malins kille, han lyckades slå mig i bowling, men som jag sa till honom så var det bara ren nybörjartur. hmm

så har jag gått och blivit kär.. i ett par bubblegum rosa pumps. helt underbara, men med min tajta budget får dom stå i affären tills jag får mitt nästa csn... och om dom finns kvar då är det bara ödet