vad gör man?

i natt när jag kom hem från jobbet la jag mig och raderade sms från mobilen. för enkelhetens skull hade jag bara kunnat radera alla, men jag tog det en efter en...

vissa sms vill man bara ha kvar och andra som skulle ha raderats från start. en del av de som får vara kvar får en att sakna det som inte riktigt finns längre... saknade efter denna vän kan bli så stor i bland. men det tjänar verkligen inte till att höra av sig. det blir ändå aldrig som förut



oskattad bil

när jag åkte hem från jobbet i natt för att gå och lägga mig i lugn och ro för att förberedda sig för skolan kom polisen. Dom följde efter mig  och när jag parkerade bilen och gick ur kom dom in på gården. Fan ja jag körde kanske lite för fort därborta fan, var det första som flög igenom mitt halvblonda huvud.

Men det var inte det som saken gällde. Jag hade inte betalat skatten på bilen och där står jag i serveringskläder och säger att jag faktiskt hade gjort det, vilket var sant.polisman 1 ringer och kollar om det stämmer. Så kollarpolismannen 2 körkort och frågar om jag har vart och jobbat, så får jag blåsa.

Visade noll och jag hade betalat skatten. haha, sen kunde jag inte sova. Trots att jag inte gjort något fel blev jag lite orolig. men men. Skönt att slippa betala massa böter i alla fall.

Nu har jag börjat skolan igen efter ett underbart lov, soffläge med sex and the city större delar av tiden.

Idag började det planeras för ett sexparty med tjejerna i klassen. =)