Tält och alkohol

Nu sitter vi på vår "terass" mellan tälten och sippar alkohol. Så jävla gött. Dock lite sliten sen gårdagen. Vi körde all in. Men rackarns vad kul det var. Imorgon börjar banden spela, så det blir till att hänga där.

Peace & Love, Borlänge

Imorgon åker familjen till Borlänge för Peace & Love!
Så idag har jag vart och inhandlat det som saknats, men självklart  glömde jag lite saker, så det är bara att gå upp på stan i morgon så fort affärerna öppnar och shoppa det.
Målet för avgång är kl 12.00. Men känner jag mig själv kommer det inte att ske. Men jag ska verkligen göra mitt bästa.

Sitter och lyssnar på Jason Mraz nya skiva. Me like!

Kommer att sakna min lilla skrutt nu när jag är borta. Men hon är hemma på landet och får busa lite med brorsan!

the day after

Iår var nog första gången som jag inte firade midsommar. Åkte ut till landet och trodde att jag skulle få vara själv där och snoka i kylskåpet. Men pappa kom hem, så vi firade en alternativ midsommar, med grillning och tosca päron

Sen bar det av till jobbet. Till min förvåning så är det ganska mkt folk ute på midsommar. Fick stå i baren i går. Dock fick jag fråga charlie lite, men det gick ganska bra, redbull/vodka är en väldigt svår drink.. :P

Det är skönt att slippa vara bakis idag som många av mina vänner är..

Nu ska jag med Carro ut till stallet.

bira

Sitter hemma med bror, Maja och PG och dricker lite bira. Sweet. Imorgon blir det att jobba på kvällen. Måste ut till päronen på dagen och hämta en väska för att kunna packa till festivalen och hämta tältet!

Brorsan går runt och rättar till mina tavlor.. hmm, tycker att dom hängde aningens snett

Livets gång

Om det är nån som läser detta och har sisådär en mindre summa pengar över, typ 50 000 kr, så finns jag här och tar emot det lilla bidraget.

Pratade med nya ägaren till Sudden. Dom funderar på att sälja honom pga tidsbrist. Jag VILL så himla gärna ha honom tillbaka. Men det går inte, med tanke på att jag pluggar. Just nu skulle jag kunna hoppa av utbildningen bara för att få honom tillbaka. Så mkt saknar jag honom. När vi pratade blev jag lite tårögd, till sist började hon att gråta, då kunde jag inte heller hålla mig, så vi satt och grät i telefonen. Fan så fint.. :P
Men hon är fortfarande inte helt säker på att hon vill sälja honom. Han är som en liten valp... Så underbar att bara stå och mysa med och pussa på..  Så vi får se hur det blir. Men det var ingen brådska just nu..
Men jag vill verkligen!
Det är verkligen jätte svårt att kunna göra ett sådant val. Vi utgjorde en sån perfect match, jag och Sudden. Men samtidigt så har han vart hos nån annan nu, så det är inte helt samma häst, även fast han minns mig och fortfarande är sjukt mysig. Gunilla sa det att han är den enda hästen i stallet som inte insett hans storlek, han tror att han är en fallabella, men han är 170cm, haha. That´s my boy!

Så idag är en dag med en liten svacka i. Hade iofs lunchdejt med min kära vän Sofia, vilket var riktigt trevligt..

frukost, skall! voff

Jobbade igår, som enda servis. Men det var en 4:a bokad. Regnade när jag kom ner. Det sprack upp och solen tittade förbi. Det gjorde även gästerna. Så Emsan fick springa lite. Hade riktigt kul! Hade dock Carro sittandes i baren, knaprandes på lite nachos, som kunde hoppa in om det skulle ha varit nödvändigt.

Nu är det 6 dagar kvar till festival..... Nervöst..

Idag blev jag stannad ,när jag var ute med Dimman, av en man som aldrig slutade prata. Kan stanna för att prata en stund om det är så, åh-vilken-fin-hund-du-har, åh-tack-så-mkt-prat. Men dte började så, sen gick det bara utför. Han började prata om Tunisien om vilket paradis det var. Blev lite nervös..
Hehe, nu ska vi nog bege oss hem för frukost sa jag lite fint och tittade på Dimman för att hon skulle börja dra lite och kny en aning, men icke. Det är en sak som vi ska träna på...
Efter 15 min kom jag därifrån!

Idag är det hamnträff, fotboll och hellacopters mm.. Hoppas solen tittar fram i dag igen=)

which bone i her body could i break first?

Läs inte her, läs his. Bara det att texten på Lambrettas Bimbo går så. Men i morse blev jag väckt på helt fel sida av en jälva vägarbetslastbil som stod precis under mitt fönster, i 1½ timme gav den i från sig ett tjut, en gång i minuten! Så jag är inte på mitt bästa humör i dag inte! GRRRR

Var ute och gick med Dim, för att bli av med ilskan, men jag tror inte att det hjälpte. Vi får helt enkelt se senare hur läget är...

Idag är det bara 1 vecka kvar innan 3 glada tjejer sitter i en bil upp till Borlänge för första festivalen, i alla fall för min del.

Vad packar man ner till en festival? Jag är en storpackare, har alltid på tok för mkt grejor med mig. Sol, regn, varmt, kallt. Dessutom ska vi bo i tält... Hatar tält..

besök i Julita

Idag har jag varit och hälsat på Carro och hennes föräldrar i Julita. Riktigt kul att se dom igen. Det var flera år sen jag var där sist. Vi kom på att vi har känt varandra i 9 år. Det började när Carro skulle låna min ponny på en dressyrtävling i div 1 för hennes häst var skadad och det fattades en. På det spåret är det.

Haft en liten balkong kväll med roomie. Vi kommer på så många affärsidéer på dessa kvällar. =)
Dessutom kommer vi med så många lösningar. hahaha...

Nu är det dags för sängen!

See ya


You made my day

Jobbade nattklubb igår. Var massa folk, förlust i fotbollen, men stämningen var ändå på topp. Hade riktigt kul! Även fast jag plockade glas!

Det finns två personer som verkligen gjort min dag idag. Var ute och kollade på syster på hennes studentbal. Hon var så himla fin. Såg ut som en riktig prinsessa så jag blev så stolt.

Skickade iväg ett sms till en gammal kompis idag som jag inte träffat på över 1 år. Efter ett tag fick jag ett samtal från honom. Vi pratade i 40 minuter, kändes som om vi setts nyligen och bara pratade på. Har saknat vår vänskap massor.

Studentbalen 2005



Studenbalen 2008

Är helt kär i hennes klänning!

Neverstore och studenten=)

Tjoho!
Hemma efter en riktigt trevlig kväll på Lotsen! Neverstore stod på scenen! Helt grymma live! Puss på dom!:P
Så nu är det bestämt att jag ska se dom på Peace & Love!


Slutade tidigt idag så jag hann hem på syrrans studentmottagning. Träffade släkten. Mysigt, slapp ha så dåligt samvete då. :S


Jag och syster efter utspringet!


(Tack för du bryr dig)

we are stars now, in the dope show

Igår kväll när jag låg och degade på soffan fick jag ett sms från Åsa som är hemma från England. Frågade om jag skulle med till Rockbaren. Slängde mig in i duschen och hoppade upp på cykeln sen var jag där. Några cider och shot senare vinglade jag hem. En riktigt trevlig kväll. Blev även väckt denna morgon, av just Åsa. Eller väckt och väckt. Hade vaknat innan och skulle försöka somna om.

Idag tar systeryster studenten! Grattis till dig!
Får rysningar i kroppen av att se studenterna. Det var en sån härlig dag. En sån dag man bör minnas hela livet!

Jag och Åsa innan kortegen=)

We are stars now, in the dopeshow.... Marlyn Manson. Det är gymnasiet för oss. Sjöng den alltid på väg till krogen!
Så härligt att prata gamla minnen!=)

halsont

Imorse vaknade jag av att min mamma ringde och frågade om jag kunde följa med henne till bolaget och hjälpa henne bära. Studenten i morgon, 40 släkt och vänner kommer hem till landet då. Alla förutom jag. Jag jobbar. Nu suger det faktiskt lite att jag sa ja till att jobba, men man är ju inte mer än människa och då behöver man pengarna.
Åter till min morgon. När jag blivit väckt upptäckte jag att jag knappt kunde prata. Låg där i min säng och hostade och hade ont i halsen. När jag sen skulle upp på stan för att köpa frukost tog jag en svängom förbi sofia, fick en strepsil av henne och blev tvingad att gå och köpa såna, för de är de enda som hjälper! Så jag lydde Sofia och gjorde det.

Nu sitter jag och funderar på hur vädret ska bli idag. Har solpass på jobbet. Jaja, det lär väl märkas. Nu ska jag självdö en stund i soffan. Det var faktiskt riktigt länge sen!
Men det är då det är som härligaste


shopping och jobb

Jobbat ikväll. Massa folk som kollade på fotbollen. Tycker att hockey är roligare att kolla på. Men idag när stämningen var på topp så kom jag på mig själv att dte är faktiskt kul med fotboll oxå. I rätt sällskap!

Kollade faktiskt på holland- frankrike i går. Så nu gäller det att hänga med och heja Sverige!

Fick stå i baren en stund ikväll! Roligt!=) Vill lära mig mer...

Idag har jag fått en del gjort innan jag började jobba, städat, ätit lunch med mamma och syrran samt shoppat med dom. Mysigt!

Men nu är det dags för sängen. Limpan ligger i sin korg och sussar så sött att man blir helt trött själv.

Sov gott!


Blondin

Ja då menar jag inte att jag är dumblondin, utan att jag var hos frisören idag och fick i lite fräscha slingor. Så nu känns det somrigt och fint.. =)

Hade planer på att åka ut till stendörren, men det blir inte riktigt så. Carro och jag skulle dit, men nu beger vi oss ner till vallarna istället. Dels så blåser det lite grann och sen börjar hon jobba 18.30.

Men jag är ledig hela långa dagen! Så skönt.. Jag trodde nästan i går att jag skulle somna på jobbet, för mina fötter var jätte trötta. Det tär på en att stå hela dagarna och springa runt.

Nästa helg kommer familjen hit! Ser fram emot det riktigt mkt! =) Dessvärre jobbar jag.... Men söndag är jag ledig, då blir det Peace and love möte och studentbal! Wonderful!

stendörren och stundenter

Var ute på stendörren med brorsan idag. Det var riktigt trevligt. Hade köpt lite matsäck och "min" klippa var ledig. Var bara där i några timmar, men lyckades fånga lite sol. Brände mig på baksidan av benen. Så när jag tog på mig mina jeans innan jobbet, sved det riktigt ordentligt.

Det var relativt lugnt idag på jobbet. När jag sen cyklade hem, cyklade jag förbi några tjejer som var på väg till sista studentfesten, tema toga. Nu när jag satte mig i soffan gick det förbi ett gäng fulla och glada studenter och sjöng " sjug om studentens lyckliga dar". Så härligt. Studenten var en rolig händelse i livet.. På fredag är det syrrans tur!

Jobb denna helg för hela slanten, på måndag blir det antagligen stendörren, men innan ska jag gå till min frisör, Lena och få lite nya slingor! =)

Dunjacka

Strax ska jag och lillebror åka ut till Stendörren och sola. Kan hända att det även blir ett bad, vi får se. Men först måste jag skjutsa lillasyster till jobbet för hon hade inte uppfattat att nationaldagen räknades som röd dag i busstidtabellen! :P

För en halvtimme sen när jag var ute och gick med Dimman, det var varmt och skönt och jag gick med linne och kjol. Möter då en karl, med hög musik, dunjacka och långbyxor! Ok, men DUNJACKA!!!!???
Men men det ska väl finnas människor till allt!
Nu bär det av!


sun

Kom nu precis in från att suttit ute i solen en stund. Kom på mig själv med att nästan somna så då var det dags att gå in i igen!

Nedräkning till hemgång, det skulle underlätta om jag visst när jag kan gå hem...
Då ska jag ta och sätta mig i en av våra utemöbler och bara vara. Retas med Carro för att hon ska jobba ikväll... Dricka isvatten och njuta.. Det bästa blir imorgon på dagen när jag och bror min åker ut.. Han är glad nu, då är även jag glad

dagen med stort D

Efter att denna dag är avklarad har klassen gått hälften av denna utbildning! Skål för oss!:P
I och med detta så avslutas även praktiken! Hoppas verkligen på halvdag idag, det är ju faktiskt dagen innan en röd dag.. =)

Så imorgon har jag sommarlov för första gången på 3 år... Lov och lov, det blir jobb för hela slanten. Det som är skönt är att jag har förmiddagarna lediga och jobbar eftermiddag eller kväll.
 
Ikväll är jag ledig, men det kan hända att jag och Jesper skulle ner till Lotsen och ta nån bira! Mums
Imorgon blir det klipporna och solen med bror min. Hoppas på lite färg då..

Trots att jag är trött idag så är jag glad
Den här dagen har jag sett fram emot länge!


snart sommarlov!

Sista veckan på praktiken.. Idag och på torsdag kvar, sen sommarlov! Så himla härligt.

Är sjukt trött idag, jobb hela helgen, after work igår, ingen ork till att gå upp. Men efter ett par tappra försök, efter par snoozingar senare så kom jag upp. Men det blev frukost från Latté.

Imorgon ska jag och några andra på alkoholhanteringsutbildning. Tror inte att alkoholhanteringsutbildning sitter ihop, men det är roligare så.. =)