igen!

Försov mig i morse igen! Helt sanslöst att jag inte kommer upp ur sängen. Snoozar kanske 10 ggr, för jag har 3 larm igång. Men i morse så skulle jag vill ställa om klockan till 7.30, vilket jag uppenbarligen inte klarade av för jag vaknade 8.53! Skulle vara på praktiken 9.00. Men jag var här till 9.10, så lite stolt över mig själv är jag allt. Dock väldigt hungrig..

Ihelgen är det jobb för hela slanten som står på schemat..
Hoppas jag kan gå skapligt härifrån så jag får hem och vila en stund innan det är dags att hoppa på hojen.

En wekeendresa började planeras igår, men mån-ons. Hoppas verkligen att vi kommer iväg, det skulle vara sjukt kul!

2½ dag kvar innan det är sommarlov!

Harpan

Satt i morse och undrade över hur många harpan jag lagt på min praktik.. Det är nästan pinsamt, men det kan nog röra sig om cirka 300... Eller tom mer.. OMG!!!

Nu när jag satt och lade harpan, återigen, började jag fundera på om man lägger två likadana omgångar någon gång?? Borde ju faktiskt göra det, för så många varianter finns det ju inte... Eller det beror ju på hur många man har lagt.. Kände nu att det blev lite svammel, men men..
Såhär vill jag känna mig idag
Vill känna mig såhär idag! Men icke

jaha, dags att vara lite bitter

Saker jag vill göra, ha eller klaga på:
*Jag är jämt trött nuförtiden
*ont i fötterna efter att springa runt i nya skor, men för att de ska bli bekvämma måste de ju användas...
*Har en mindre infektion i pekfingret för jag har pillat och rivit bort en bit nagel
*Skulle behöva få massage
*Vill ha en helg ledigt för att följa med Sofia till Barcelona
*Ha en husvagn till Peace & Love, hatar att sova i tält! 
*Å självklart, lite mer pengar att röra mig på varje månad, sisådär en 10 000 i 25 år skulle inte sitta helt fel

Kom inte på något mer nu, jo jag vill ha sommarlov så jag slipper sitta inne heeeela dagarna, utan kan göra tvärtom, sitta i solen på dagen och jobba eftermiddagen.

Om 1½ vecka blir jag ljusare i håret.. Spännande

Fick ett par skor av familjen igår när jag hämtade dom på Skavsta. Det hade tydligen vart rea överallt.. Syrran hade köpt 4 par skor.. På 3 dagar! Och det var inte nog med det, det var klänningar och diverse klädesplag.. Kunde dock inte så dom i går.. Vill oxå åka till utlandet!
Idag är jag en bitter människa!

Grilla och fiska

Idag är min praktikplats som en byggplats. Blev utslängd från "mitt" kontor igår för det kom en ny som skulle sitta där. Så nu byggs det ett ritkigt kontor till honom där. Hamras och det bankas. Så var städerskan här nyss också och dammsög, pricken över i:et!

Igår åkte ut till landet, Martin är där nu när familjen är i Tyskland. Så jag handlade lite så vi kunde grilla. Blev potatissallad och fläskfilé spett med champinjoner och även spett med tiger räkor. Smaskens! Hur gott som helst och väldigt trevligt.
Fick ytterligare ett skrattanfall igår. -" Fick en abborre men han slet sig, så jag kastade mig efter".
Det skulle vara: när sven kastade efter var han nära att få en gädda. Tur att man hör.. :P
Sen åkte vi och fiskade vid Lövsundsbron. Det var riktigt mysigt att få lite quality time med brorsan. Bara alla dessa mygg var ett besvär.
Kommer dock att bli en liknade kväll idag. Ska även hämta familjen på Skavsta 23.30 ikväll...

So long!

bitchhouse on the balcony

Igår då var det "familjemöte" på balkongen. Började med en flaska rosé på balkongen vid 20 tiden. Sluttiden på detta "möte" är lite oklart men det gick iallafall åt 3 flaskor innan jag gick och vilade huvudet på kudden. Vi löser så många problem på denna balkong. =) Och roligt har vi oxå. Skriver brev och planerar företag..=)
Skrattade så mkt att jag låg dubbelvik på stolen.
Bitchouse is on the road again!

När jag berättade detta för Sofia förut fcik jag ett gott skratt och höra att vi är knäppa. Undrar vad hon grundar detta på???:P
Dags att återgå till arbetet..

later


Dagens kommentar...

kommer i från Carro!!!!!! Grattis

"för mig är allt så nytt"
hahaha

härlig start på veckan

måndag igen!
Försov mig i morse.
Jobbat hela helgen....
Har gått bra mestadels
Jobbigt med ny arbetsplats
innan man fått in rutinerna.
Inte så konstigt att man hatar
att söka nytt jobb!


Hann inte äta frukost imorse. Så nu bör jag jag känna en viss hunger inom mig. Men det är lunch om 1 timme. Får se vad man kan hitta på då.
Ska skjutsa familjen till Skavsta ieftermiddag/kväll. Dom ska till Tyskland. Mamma, pappa, Tobbe, Sara med pojkvännen David, så tror jag att hans föräldrar ska med,.... Allt detta utan att fråga om jag vill följa med! Nej jag fick frågan om jag kunde skjutsa dom! hmmm.. Inte helt ok!  Syrran skulle dock köpa ett par skor om hon hittade några och tänk vad pengar jag sparar på att sitta framför en

Finally friday!

Äntligen fredag! Som vår lärare på gymnasiet alltid skrev på tavlan på fredagar, TGIF(thank god it´s friday). Så känner jag idag.
Vet att det kan låta konstigt men jag har varit lite lätt rastllös av att inte jobba. Sitter på praktiken 9-15, det är inte länge, men det är framför en dator. Eller jag har två, lång förklaring.

Ikväll öppnar
Lotsen för sommaren och jag ska jobba första dagen!

Nu har pengarna kommit n, men det är typ bara hälften kvar efter att de största räkningarna är betalda och hälften av de resterande pengarna är undanlagda. Hoppas kunna hålla mig på det som jag har nu!

BTW funderar på att färga håret. Antingen slinga det igen ellr färga det ljusbrunt.. Hmmm. Vi får se vilket det blir helt enkelt

money money money, must be funny in a rich man´s world

Kan nog säga att money är ännu roligare i en students liv. Inte hela tiden, utan när dom är på ingång. Vilken lycka man känner i kroppen då!=)
Imorgon är det dagen med stort D. Ikväll är det sista kvällen denna månad som jag är urpank!! whiiiee!

In på lönekontot kommer det att trilla in ett litet bidrag från CSN, 5 600 kr. Sen har jag jobbat massvis i april på ÖM så därifrån kommer en summa riksdaler. Om drygt 4 timmar sitter dom på mitt konto!

Ska gå från praktiken lite tidigare imorgon, börjar jobba 15.00. Innan dess måste jag hinna köpa ett par skor, eller förhoppningsvis två, gå ut och gå med Dimman och byta om.

Sitter i soffan och käkar lite godis. Tyckte nämligen lite synd om mig själv att jag har gått upp i vikt, så jag gick ner till videobutiken och köpte mig en liten blandpåse.... mmmhmmmhmmmh

<3


bidibidibiiiiidddii

Tillbaka från lunchen. Cyklade tillbaka istället för att ta bilen igen.
Dels så var det fint väder sen måste jag börja tänka ekonomiskt, 13.24 var bensinen uppe i! sinnesjukt!
Solen lyste, men det blåste massor och jag hamnade i motvind!
Mitt hjärta slår fortfarande väldigt fort trots att det var 20 min sen jag kom hit.
Måste börja träna upp flåset tror jag.
Eller det visste jag redan men jag har levt i förnekelse.. Så är det!

Nu har jag totalt glömt bort vad det var jag skulle skriva egentligen... Hmmmm

Däremot har jag kommit att hunden sitter kopplad på innergården skäller bara när vi är hemma. Han satt inte där när jag kom hem. Men så fort jag gick ut med Dimman så började han skälla igen. Som tur var så hoppade upp på biken snart nog.

Jaja, då får jag väl återgå till mitt arbete. Idag går det faktiskt bra och är ganska kul. Det gäller att gnugga hjärncellerna lite emellanåt

Vill ha helg

Vill ha helg nu. Inte för att kunna vara ledig utan för att kunna jobba. Har inte på tre veckor så jag börjar bli lite lätt rastlös. Men hela helgen är full med arbete!!=)
Carro åker dessutom upp till  sthlm fre-sön, för personalfest. Så jag kommer komma hem till en ensammen lägenhet.. =(

Gårdagen blev väldigt lugn. Somnade framför TV:n, Carro kom hem. Bestämde mig för att gå ut och gå. Carro skulle oxå ut, men för att springa. Så vi gick åt olika håll med våra hundar och ipodar.
Det är hur härligt som helst att bara ut och gå med ipoden i. Visst det är trevligt med sällskap ibland. Men så pass mycket som vi träffas så tycker nog båda att det är härligt med en stund för sig själv.

Snart är det lunch!
(åh typiskt, klockan var inte så mkt och jag kom hit för drygt en timme sen!)


Badkar on my mind

Mina tankar när jag läste SN:
"Överdrift om svanmordet" är det första jag läser när jag öppnar tidningen. Efter att svanhonan nere vid Nyköpings slott blivit mördad har det pågått en het debatt i tidningen om detta. bläddra, bläddra, bläddra. Nu är tidningen snart slut. Åh annonser är kul att läsa emellanåt.
Bostadsrätter, kul. Undra vad som säljs idag. En 6:a på öster. Med badkar!!!!!! wow! Me want! Eller det kanske inte är så bra eftersom jag får för mig att sätta mig i duschen när jag är onykter. Skulle kunna sluta illa. Kanske får lov och sno nyckeln till syrrans lägenhet i nästa vecka när dom åker till Tyskland för där finns det ett badkar.. 
möbler/inredning/kläder säljes, mmm ska vi se kan finnas något kul, en bäddsoffa, ett hörnskåp. Inget badkar, inte ens ett litet. Några fler bilder. En vit liten söt klänning. Läser texten under, en brudklänning. Stl 36, liten och söt,, jahopp.
Serier, nästa lägenhet jag ska flytta till borde verkligen ha ett badkar. Tv-tablå, gud vad hon på momento eller vad det heter på 3:an var dålig när hon stod och läste upp tv tablån för kvällen bara för att fördriva tiden, tvi för henne! Slut!

Åkte hem för lunch och skulle sedan jobba hemma. Fick en klump i magen att jag gjort något fel idag så jag åkte tillbaka efter att ha varit och handlat. Så det blev inte mkt till lunch idag inte, en passionsfrukt och två knäckemackor med keso.

Men ikväll så ska jag laga min jätte goda laxrätt. MUMS!

BTW

När jag försökte somna så började NE-Yo´s nya dänga, Closer spelas i mitt huvud. Dessutom så var det bara nynn på refrängen, då jag inte kan texten.

Värdelöst vetande, jag vet. Men i allafall

sömnlös

Jimpalicious kom förbi i går kväll och tog ett glas vin med oss i kollektivet. Sen blev det sofforna uppe hos Carro och fortsätta snacket efter att mannen hade gått. Dessa kvällar.

Denna natt har varit bedrövlig rent ut sagt! Drack väl en 4-5 koppar kaffe i går, så inatt kunde jag inte sova för fem öre, as irriterande! somnade 3, vaknade 5, somnade om, vaknade 7. hmmm.

Nu är jag återigen på praktiken, astrött och yr i huvudet.

Imorse fick Dimman äntligen träffa sin pojkvän igen. Det var länge sen hon och Kasper träffades på morgonkvisten, kan bero på att matte är lite trött och går upp i sista sekund:S

Hoppas vädret håller i sig så det kan bli en powerwalk ieftermiddag


aloha

Jobbar hemma idag. Sweet. Har dock inte gjort så mycket, tänkt lite, men måste få ner det på papper oxå. Var ute på en powerwalk när jag vaknade. Hur skönt som helst. Blev väldigt mycket piggare av det. Tänkte gå ut på eftermiddagen igen, men då öppnade himmelen sig och regnet öste ner så då försvann motivationen.
Så nu är det dags för middag och sen är det Gossip girl och desperate housewives. Härlig tisdag kväll.

På fredag börjar jag äntligen jobba. Blivit lite rastlös över att inte fått jobba, men nu så. Försöker även få familjen att komma och äta på fredag, vilket jag tror att dom kommer att göra!


Droplets

Colbie Caillat-Droplets
I'm leaving you
I'm not sure if that's what I should do
It hurts so bad
I'm wanting you but I can't go back
Trying to find, to find
That all elusive piece of mind
Stuck here somehow
Shrouded beneath my fear
And doubt, and I don't need it

[Colbie Caillat]
Cuz I'm walkin down this road alone and figured all I'm thinking bout is you, is you my love
And my head is in a cloud of rain and the world it seems so far away and i'm just waiting to fall
In droplets, droplets

[Jason Reeves]
You left a mark
I wear it proudly on my chest
Above my heart (Above my heart)
To remind me that I feel the best
When I'm with you (When I'm with you)
To me everything is effortless
You know its true (You know it's true)
My eyes are painted with regret and I don't need it (Regret and I don't need it)

Cuz I'm walkin down this road alone and figured all I'm thinking bout is you, i
s you my love (Figured all I'm thinking about is you) (you my love)
And my head is in a cloud of rain and the world it seems so far away and
I'm just waiting to fall and sink into your skin (World it seems so far away and I'm)
(waiting to fall and sink into your skin)

You are like the raindrops, the raindrops falling down on me
(You are like the raindrops, the raindrops falling down on me)

You left a mark (you left a mark)
She left a mark (he left)
She left (he left)
And I don't (I don't)
Need it. (Need it)

Fix You

Fix you- Coldplay

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse
And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
Tears stream down your face when you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I Tears stream down your face I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face And I
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


Underbar låt


Bodyguard

Nu är städningen nästan helt klar. Dags att koncentrera sig på möbleringen. Kommer bli riktigt nice.... Så mkt idéer och tankar vi har så kan det inte bli annat än bra.

Får ta resten av städningen imorgon då jag har en lista och beta av med gamla filmer jag inte sett och en av dom visas nu, bodyguard. Nästan pinsamt att jag sett alldeles för några klassiker. Dirty dancing, Pretty woman och grease är de jag har sett som jag kan minnas. Nu även bodyguard.

Börjar filmen igen!

städa,städa, städa

Då var det söndag. Det har varit en riktigt trevlig helg. Igår blev det en visit till Fik@ och sen Lotsen. Men vi var fina hela kvällen. Så idag mår man bra. Har påbörjat städningen återigen. Började i torsdags lite lätt. Men det tar tid när man ska skrubba och är bakis. Många pauser.

Åter till städningen, lyssna på KENT och försöka komma underfund med människors olika beteenden och försöka tyda. Hmmm. Nån expert?

Bakis

Jag och Sofia bestämde oss för att gå all in i går. Vilket slutade i att jag blev jätte full! 2 flaskor vin delade vi på, drinkar och shots! Hade inte råd med det egentligen, men vad gör man inte för att bli kadäng???

Tror att jag kan ha somnat i duschen. Med tanke på att inte är helt säker på vilken tid jag kom hem så kan jag varken neka eller erkänna om detta stämmer. Men klockan var ganska mkt när jag skulle ner och lägga mig. Tur i alla fall att vattnet fortfarande var varmt...

Hmmm, nu kommer det inte att bli någon mer sprit på ett tag. Det var kul, men jag ska köra på min och Carros nya linje, vi ska bara ut och vara fina, då dricker man bara några öl och sen är det bra.


fixa, dona och måla

Igår fixade och donade jag och carro i lägenheten. Vi var på loppis och köpte gamla LP- skivor, på en annan loppis och köpte nattduksbord, soffbord, byrå och ett lappöverkast.
Vi hade även bestämt oss för att måla handtagen på luckorna i köket och ett bord med fyra stolar. Så det började vi med igår kväll. Betsade bordet och stolarna, ska fortsätta med det ikväll kanske, för handtagen är inte klara än. Carro målade byrån hon köpte vit.

Nu håller vi på och styr upp vårt boende lite grann. Det är härligt. Få lite ordning. Så är det sängar inställda i blå rummet på över våningen så nu är det bara att börja sova över, folks.

Ikv'äll är det att hjälpa mamma å björshult. Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Fik@

igår bakade jag en liten kaka. Den blev bra, till slut. Sofia kom över och fikade efter jobbet.

Runt nio fick carro för att vi skulle till Fik@. Jag sa ja med inget motivation. Men så fort vi lämnade dörren så återkom den. Vi fick en riktigt trevlig kväll där. Gick hem och satte oss på balkongen(varför förstöra ett fungerande koncept???) och drack lite vin. När jag krypit ner i sängen så var klockan 02.23.

Trots att jag var trött och yr i huvudet när jag vaknade pallrade jag mig upp och gick till praktiken. Står och kopierar lite papper och hör då Thomas säga: fan gå hem och lägg dig! Gick du aldrig och la dig igår???? What!

Idag har jag riktigt kul här. Jävlas med Thomas hela tiden... Lättretad. Dess värre så kör han samma spel mot mig.. Ska komma på något så jag kan knäcka honom..

Snart är det lunch. Ska ta mig hem då, vet dock inte vad jag ska hitta på och äta.


happy panncake!

igår eftermiddag satt jag i soffan och glodde på TV. Fick då ett ryck att åka ut till landet. Vilket var tur för det skulle serveras pannkakor. Vilket jag inte har ätit sen jag flyttade. MUMS!

Sen kom mammsen med fotoalbum för vi ska välja ut en bild till syrrans studentskylt. Åh gud vad jag skrattade igår. Vilka lirare vi var när vi var små.
Martin, 1½ år, lite lätt skitig, håller handen i luften på något konstigt sett för att hålla balansen. Han ser ut som en liten alkis.
Sara 3år, sitter på en filt på gräsmattan med sina storasyskon. Hon har en lila/grön spräcklig keps, lite hår framför örat, blå tshirt, lilagula shorts och ska precis dricka ur en kopp. Martin halvligger ner, glad som bara den med en oljig truckerkeps. Jag har lila tshirt och lila kjol( min favvofärg sen långt tillbaka) och en vit hatt.

Jag, runt 2år, står lutad mot armstödet på soffan, "läser" en tidning samtidigt som jag kollar på TV:n, pappas tofflor och en napp i munnen. Det är tydligt att jag var direktör redan vid den ålder... =)

sick and tired

Jag är så trött på det här nu. Jag ska sluta ljuga att det är kul och bra. Det suger. Sometimes. mellanåt är det skoj.

Nu vill jag sluta skolan och börja jobba. Kunna njuta av värmen och umgås med dom jag tycker om.
Vill inte bara sluta för terminen utan helt. Vill ut och jobba på riktigt.
Saknar Familjen massor.
 


Saknar även att var hemma på gården. Var där i söndags och gick ut med hundarna. Så himla fint där nu. Vill dit! Trivs väldigt bra i stan och lägenheten, men det är en annan känsla där ute. Ett lugn. Du kan ha ditt egna ställe på och sitta på, på kvällen och veta att ingen annan är där och ingen ser dig. Kan bara sitta där och tänka och vara för sig själv.

Mitzi                                   Doris                                  Dimman(som valp)       Greger(Dimmans helbror)


Sparkling

Nu är man utvilad. Var inte på topp igår så jag gick hem från praktiken. La mig då direkt på soffan och somnade. HUr skönt som helst. Kvällen tillbringade jag med min roomie(det är svårt att undvika :P). Vi lyssnade på lite musik som det var länge sedan man hörde, kollade på Runaway Bride och käkade lite godis. Härligt.... Julia Roberts och Richard Gere är ju helt enkelt underbara tillsammans...

Idag mår jag som sagt mkt bättre och det blåser inte orkan ute så idag blir det en långpromenad innan man infinner sig i soffläget.

Kranskulla

Nu är helgen slut och man är tillbaka på praktiken. Har upptäckt att jag inte kommer in på min hotmail härifrån. Mystiskt.

Var och klippte mig i helgen. Det blev fint med jag är inte helt nöjd med det. Men jag ringde precis och pratade med min frisör så jag ska dit i eftermiddag och fixa till det. Jag är väl nöjd med det, bara det att jag inte är van vid frisyren ännu. Klippte nämligen lite lugg. Men mamma, syrran, lillemsan och carro säger i alla fall att det var fint och att jag passade i det. Dom litar jag fullt på.

Skulle även behöva uppsöka vårdcentralen. Har lite problem med mitt högra knä. Så min mor tyckte jag skulle kolla upp det.

Igår var det Rallycross på Björshult. Jag och syster hjälpte mammsen i cafeterian. Det gick bra men var lite trögare än när det är folkrace. Sedan fick jag även vara den som delade ut alla priser. Fick då även krama dessa olijiga och lite äldre karlarna. Kanske inte höjdpunkten på dagen, men dom blev ju glada i allafall... :P

Det finns inte jätte många människor som jag avskyr. Men några stycken. Och en av dessa blev placerade i går och jag var tvungen att le och säga grattis och ge honom en kram. grrr

 

morgonstund har guld i mun

Vilken härlig morgon! Hur fint väder som helst. Gud vad jag är glad över att jag städade i går så jag kan ligga ute i solen i dag utan dåligt samvete!=)

Om 5 ska jag hoppa på min bike och bege mig bort till min frisör. Det är nästan 5 månader sedan jag klippte mig. Jag brukar gå dit var 8:de vecka! Så det ska bli så skönt att få bort lite. Dessutom funderar jag på att ta en chansning och klippa lite kortare. hmmmm., Vi får!

Njut av denna dag!

datasnille

Idag har min dag innehållit väldigt mycket datasnack. Virus hit och dit, msn sprider dessa virus, temporära något gör datorn seg, cookies som måste bort. Ett par dagar till så kommer jag att vara ett datasnille:P

Det enda jag blir lite besviken på är att jag knappt kommer ihåg hur man arbetar i excel. Helt sjukt. Kunde det ju förut. Men nu fick jag ta hjälp för att kunna göra ett radbyte men ändå vara i samma kolumn. Gick första gången men inte sen! Jag blir så trött!


today is today

En mailkedja har startats i familjen. Det var den gode banan och löken som fick denna idé att slå in. Nu har vi mailat varandra sedan i måndags, denna vecka alltså och det har blivit några mail. Men Glenn och Frukten har inte varit delaktiga för fem. Men igår visade i alla fall Glennster livstecken! Välkommen!

Försov mig i morse. Men det visste jag nästan att det skulle hända för jag var så sjukt trött. Med den inställningen är dte inte så konstigt att jag gjorde det..

Men jag är glad ändå., Vädret är underbart och snart är det helg och jag är ledig. Förutom på söndag då jag ska hjälpa min kära mor på folkrace.

Nej nu är det dags att återgå till min praktik. Först kaffe och ytterligare en frukt.

Aufweidersehen!

how come the world won´t stop

Orkade inte gå upp i morse, igen. Så sjukt trött. Hade svårt att sova inatt. Vet inte riktigt varför. Men ett sms ska skickas iväg till Sekreterarn och se om hon oxå hade svårt att sova.
Hann inte äta klart min frukost så jag tog med mig min smoothie och en knäckemacka till praktiken. Så nu sitter jag och sippar på min lilla hallonsmoothie. Den är dock inte lika god som vanligt då det är ett annat märke på hallonen. Märkligt att det kan göra så stor skillnad. :P

Saknar min häst något så fruktansvärt. Denna vår har jag inte varit så deprimerad. Men den här våren är jag glad. Kan nog bero mycket på att skolan är slut och jag är på praktik. Lämnade in sista uppgiften i onsdags. Jag ska på min första festival i sommar, jag och carro har sjukt kul, jag ska jobba i Nypan och slippa pendla fram och tillbaka till ÖM. Men fortfarande så saknar jag min lilla pålle....

Nej nu är det kanske dags att göra något!


sista dagen av en härlig tid

Jaha, då har man jobbat sista dagen på ÖM på ett tag. Kommer att sakna det väldigt mycket. Får se hur det blir sen till hösten. Chefen sa i alla fall att vi ses i höst. Hmm, det känns iallafall bra att han sa så, då vet jag att jag är välkommen dit igen om det skulle vara så..

Var i stallet idag och red ut med Abra. Gud så härligt det var. Det är just den här årstiden som man saknar att ha häst. Men jag har i alla fall möjligheten att hjälpa Carro nu och då. Passar mig alldeles utmärkt.

På väg hem till landet sen satt jag och lyssnade igenom lite låtar. Satt där och skrållade med i texterna. Kom även och tänka på hur det kommer sig att jag tycker om vissa låtar när jag kör bil men orkar sällan lyssna klart på dom i ipoden? Det måste ju vara att i bilen är jag själv och kan sjunga med hur mycket jag vill utan att någon hör det(tur är väl det). När jag lyssnar på ipoden är jag ute och går eller när jag cyklar och då är risken stor att det är någon som skulle kunna höra..

Hade tänkt att äta bullar igår men det blev inte så. Däremot ska jag göra det nu.

Har dessutom köpt en lampa till tvrummet nu. Hur fin som helst. Det är en wannabe kristallkrona som är vit. Kommer att bli urbra!

Gott humör

Hemma på landet efter en dag av arbete. Det var riktigt kul att jobba idag. Massa människor på en kort stund. Så det var bara att jobba på. Skojigt. Dessutom var det A-laget, Carro jag och Tessan, som jobbade. Kent sa glatt att han fått krama Lillemsan när hon var där torsdag fredag. Ingen var gladare än jag:P

Ska ut och promenera med hundarna snart. Mamsen och Pappsen är borta ikväll, så jag hade ju ändå vägarna förbi.

Igår blev det ett besök på Fik@. Really nice. Har saknat stället som tusan. Blev sedan en natt burgare med Sofia på torget och lite snack på en stentrappa. Hon är en riktigt klippa den där Sofia. =)

Nu ska jag nog ta och gå ut i tvättstugan och se om jag hittar något kul att ta hem till lägenheten. Sen även ta lite härliga vårbilder. Love this time of year!

Ha en underbar lördagskväll!

friday!

Imorse när jag vaknade var inte min kropp riktigt med mig. Fick 14 timmars sömn(oops) så jag har ju i allafall tagit igen den från valborg. Men det var ändå jobbigt. Öm i leder och snurrig i huvudet. Dessutom följde inte mina ögon med som dom skulle. Obehagligt...Var som om jag fortfarande var bakis, men ändå inte. Dessutom luktar mitt hår brandrök/rökt kött/bastu även fast jag tvättat det två gånger.... grr. Men det är väl bara konsekvenserna efter ett lyckat valborgsfirande

Gick sedan ner till Coffeehouse och träffade Jim och Jeanette. Hon har kommit hem från att vart i fjällen  och jobbat hela vintern. Var väldigt kul att se henne igen! Jag och Carro har väl funderat lite på att gå till Fik@ ikväll och ta ett glas vin bara för att gå dit och dessutom så är det ju fredag:P men det är en lugn fredag.

Imorgon är det jobb som gäller. Konstrundan i Sörmland så vi har öppet för lunch i morgon och sedan är det söndagsbuffé på söndag..

Sitter nu och väntar på min syster som ska åka och jobba och hinner kanske inte med bussen dit. Suck, ta körkort snart! Hon har en bil men inget körkort.

valborg och dagen efter

Vilken kväll det blev i går! Lungt till en början men sen så eskalerade allt. shotkannor, ölkastning, bastu, shots, kvällsdopp i havet.. My god. Det var till och med så att jag var en av de som badade! Helt sjukt. Badade en gång i somras för att det var så kallt. Det var så sjukt varmt inne i bastun så det var nästan skönt att kyla ner kroppen. :S

Så idag har jag och Carro mest glidit omkring och inte gjort så mkt ansträngande. Kollade på en film förut, north country med Charlize Theron, verklighetsbaserad. Riktigt bra film. Så följde jag med henne ut till stallet. Hur härligt väder som helst. Tog även lite bilder på när hon hoppade Abra. Efter att ha suttit och kollat på UNICEF galan och fått dåligt samvete för att man inte donerar något och hört Micke P:s röst som går rakt in i hjärtat är det dags att gå och lägga sig och fundera över sin ekonomi så att man kan skänka 100 kr i månaden.

Jag har så sjukt ont i mitt högra knä. Nästintill varje gång jag reser mig upp eller ta ett högt kliv med benet känns det som att det låser i knät eller att det vrider sig. Eller jag kan inte beskriva känslan riktigt, men ont får jag i alla fall