make cupcakes not war

tyckte det var en ganska rolig line.

Jag märker ju nu att genom att jag bytte praktik så skriver jag inte här lika ofta. Dels för jag har lite mer att fixa med nu och dels för att min vardag har gått tillbaka till tråkig. Praktik, middag, sängen.
Orkar inte tänka så mkt. Förut så när jag hade lite att dona med tänkte jag massor istället och skrev ner det. Men nu så  är det lite tomt.
Åh typiskt...

På återseende

jobba, jobba, jobba

Inatt när man behövde en god natts sömn gick det sådär. Dimman är lite dålig i magen minst sagt så två gånger fick jag gå ut med henne i natt. Imorgon är det är en vecka sedan hon fick i sig chokladen, hon borde bli bra snart tycker jag.

Idag är det en väldigt lång dag! praktik, hem och vila en stund och umgås med hunden, sen ska jag och sanna åka in till stan och jobba lite ikväll. Slutar sisådär kl 04, sen hem och krypa till sängs för att sen gå upp 7 för kl 9 ska jag på möte! Kul.
Men det är bara att tänka positivt, money, money, money!
Ska även jobba lite i helgen men på hotellet.
I kväll är det cafét.

jadå

Idag har jag fått tillbaka min mobil! Åh så glad jag är! Dessutom gick allt på garantin så inte ett öre behövde jag lägga ut, sweet!

Jag vill gå hem nu, är orolig för lilla skrutten och nu är dte mörk och jag är trött.

bye bye

back to work

Jaha då var det dags igen. BMB i Nyköping brinner. Blir man trött eller blir man trött?
Dessutom bor det faktiskt människor ovanpå! Vad tänker dessa idioter med?

Har precis kommit till praktiken. Råkade försova mig lite imorse. Hade svårt att sova igår kväll. Kanske inte så konstigt när man tryckt i sig 5-6 koppar kaffe under förmiddagen!

Är lite orolig för lilla dogen hemma. Hon är ju så ynklig, men jag vågade inte ta med henne i dag då jag vill dubbelkolla om det ok at hon följer med och om jag kanske borde kolla om någon är allergisk.

Har ingen ström till datorn så den lever bara 1 timme till.
What to do?

På återseende!

brasa

Vilket pissväder! Just nu önskar jag att jag var kvar i sthlm. Värme och inte behöva lyfta ett finger. Håller dock på och eldar och det är ju mysigt.
Ikväll är det party. Ska ha den lilla svarta och jag fryser i tankarna på att ha den på mig. Men vill man bli fin, får man lida pin!=)

Står i valet och kvalet om jag sak följa med mor in till stan. orkar inte duscha men jag har kommit på en bra present till kvällens födelsedagsbarn. Hur ska jag lösa detta?

På återseende!

living on the edge

Igår smällde dimman i sig 70% choklad. Mkt farligt för en hund. Speciellt så mkt för en sån liten hund. Så i går eftermiddag hängde hennes liv i ett tunt snöre. Inlagd på intensiven på  Bagarmossens djursjukhus över natten med dropp och ekg övervakning. Kostade dryga 4000 kr i dag när jag hämtade henne. Men det var helt och hållet så värt det. Det skulle egentligen kostat 7000, vilket innebär ett helt CSN, men fortfarande skulle det vara värt det. Jag fick tillbaka min lilla hund, pigg, frisk och levande.

När jag kom hem i går efter att jag och sanna lämnat henne på sjukhuset la jag mig i fosterställning i sängen och grät en bra stund. När jag skulle sova mindes jag små stunder tillsammans. Ville hoppas på att hon skulle klara sig men samtidigt förberedda mig på det värsta. Men det blev lycka till sist. När mamma och jag satt och väntade på att komma ut med henne kändes det som att sitta på sjukhuset och vänta på att få se ett nyfött barn för första gången.
Det är Kärlek! och kanske det hela var ett rop på uppmärksamhet, med tanke på att dimman är en dramaqueen som löper och inte får hänga med pojken som bor i någon av lägenheterna under oss.

Love you my little darling

Jag sjunger i kör!

Var en snabbis på stan i går med banan och cissi. Shoppade lite grann på Gina. Hittade en klänning som ska bäras på lördag. Fan vad snygg jag blev utbrast jag lite lätt och banan tyckte att det var härligt att höra mig säga så.
Det måste ju faktiskt betyda att jag är "frisk". Eller i allafall nära.

Har precis ätit lunch och ska nu leta efter lite resor, inte till mig själv dock! :S
Men nu är i allafall min biljett till Holland bokad! 13-16 feb är jag i Holland! Tjoho!
Var på kör för alla igår med Carolina af Ugglas som ledare. Jag är frälst! Som sanna sa: jag sjunger i kör!

Back to work!

På återseende!


Av längtan

Jag mår illa. Men snart är det över. Sen i eftermiddag är det nya tag som tas.

Ikväll ska vi och sjunga. Förstår, jag ska sjunga! Bara det gör ju att jag mår mer dåligt! ha
Det positiva med det är att det är en kör för dom som inte riktigt kan sjunga. Det är Carolina af Ugglas som håller i den. Ska bli intressant.

Imorgon är det en ny dag och på fredag är jag i nyköping.

Längtar

friends for ever?

Än så länge vet jag inte vad jag ska skriva.
Mina dagar har typ sett likadana ut på sistonde.

Ikväll blir det middag, alkohol och utgång med min väninna Caroline. Vi lärde känna varandra för typ 8 år sedan då hon fick låna min lilla ponny, Eddie, på en tävling.
Det var vår tränares idé, så nu i efterhand kan man se vr vänskap som lite påtvingad för då hon skulle träna fick hon sova över för hon bodde i julita. Men jag ser inte vår vänskap som påtvingad för vi klickade direkt.
Nu bor hon uppe i Stockholm oxå. Vi har inte hörts jätte mkt på senaste tiden, men det är alltid lika kul när vi ses. Så idag så ska vi äta middag och förtära alkohol! Sweet.
Jag behöver ut och träffa människor. Håller på och bli galen. Måste börja jobba oxå!

På återseende!

PS. lyckades inte riktigt tigga till mig massage igår, en annan gång.DS


Gratis är bäst

Idag har CSN hört mina böner. Fick studieförsäkran underskriven i måndags, vilket betyder att CSN inte fick den först i tisdags. Hade då räknat med att det skulle ta 1 vecka innan the money satt på kontot. Men det kom som en överaskning att the money hade kommit in redan idag! Vilken lycka.
Så direkt åkte jag in till stan och shoppade loss på ett SL kort värde 2450 kr, en sportbehå, då vi ska börja träna lite, och sedan hoppade jag av vid skanstull och handlade på Hemköp. Så nu behöver jag inte längre tänka på färdbeviset, bara komma ihåg och ta med mig det. Min hylla i kylen är relativt påfylld och jag kommer inte att få blåmärken under hakan för att brösten slagit mig när jag hoppar runt på kickboxning eller svänger loss i en samba( tvivlar dock starkt att den händelsen skulle inträffa).
Dessutom ska vi prova på Kundalini yoga måndag nästa vecka och sedan gå på Carolina af Ugglas kör där man inte ska kunna sjunga. Ska bli intressant.
båda dessa är gratis första gången och även kickboxningen.

Nu ska jag försöka få mig en liten massage.

på återseende!


dolt budskap?

HIttade ett citat på www.skrattnet.se :
"Du kan inte gömma en bit broccoli i ett glas med mjölk"
Tyckte om det. Det kändes lite som att det fanns något dolt i det. Typ som att det är svårt att dölja en lögn helt för det kommer oftast fram lite detaljer om det på ett eller annat sätt.
Eller att man försöker dölja ett problem eller en känsla samtidigt som man vill visa det för andra och få råd och sympati.

Det var bara en tanke.

ljusnar

Lätt rastlös och pank. Ingen rolig kombination ska jag säga. It sucks!

Men det är ju tur då att man har gratis kaffe på jobbet och dessutom frukt.

Idag är ingen bra dag har jag kommit underfund med. Är helt omotiverad och vill bara gå hem och lägga mig.
Ber om ursäkt att jag mest skriver om hur mörkt det ser ut men det är så det känns just nu. Men det finns många ljusa stunder också:
Längtar faktiskt till jag ska köpa mitt SL kort i morgon som sträcker sig fram till juni, trots att det kostar 2450 kr så slipper jag ju att bry mig om SL kort fram till sista datumet.
Jag ser fram emot måndag nästa vecka. Kan då bli ett slut på lite gnällande.
Vi ska gå och titta på etnografiskas utställning om trafficking. Mkt intressant.
Ser fram emot att börja jobba lite nu och då.
Ska åka och hälsa på i nypan snart igen.
13 feb ska jag antagligen till Holland och hälsa på min kära vän Bitti.
Snart är det mars och då fyller jag och det blir ljusare längre.
Längtar till sommaren.

Se vad positivt!=)
<3


klar

Nu börjar jag bli säker på vad jag ska välja.

Är sjukt trött idag oxå. Förstår inte. Då gick jag ändå och la mig halv nio i går kväll. Visserligen låg jag och läste i drygt en timme.


Funderar på vilken helg jag ska åka hem till nypan. En inbjudan för systrarna Sjödins 20+ kalas hade ramlat in på fejjan. Låter mycket trevligt, så jag funderar på den helgen. För sedan är det första helgen i februari, 6 feb kommer min syster och helgen därpå ska jag antagligen till Holland. Så ska min bror komma upp och hälsa på och Carro skulle upp någon helg oxå. Det är planering som gäller nu det hör ju jag det!

På återseende!


kaffe

haha nu dricker jag kaffe. Mums.
Drack kaffe senast i söndags, innan dess var det ett tags sen, för lördagens kaffe kan knappast räknas då det inte smakade som vi hoppades på.

Det fanns nämligen ingen kaffebryggare i lägenheten och jag tänkte inte på att ta med min.
Men det blir lite billigare att dricka det på jobbet, när man väl vågar :P

dagdrömmar

Det svarta känns som att det ljusnar till grått nu i allafall.

Min mor ringde mig igår kväll och frågade lite försiktigt hur det var med mig. Antar att mitt lilla utbrott i telefonen vid lunch hade något med detta och göra. Men i går kväll hade det ordnat upp sig relativt och jag var gladare. Nice.

Men jag är fortfarande förvirrad. Men det kanske jag ska vara. Kanske är det när jag är förvirrad som jag gör rätt. Eller?

I metro stod det i allafall under mitt horoskop: "emotionellt är fisken just nu lite extra sårbar. Var realist och undvik dagdrömmar".
Undvik dagdrömmar? Varför? Det är ju så jag räddar min vardag. Eller kanske inte räddar, men livar upp den.

jaja
smell you later

??

Sitter och söker lite på det där internet. Mitt sökord var bilar, fick då upp personbil, lätt lastbil handel, vilket var det jag letade efter. Sen helt plötsligt dök hästuppfödning upp? say what? Är det hästkrafterna dom är ute efter då??

Glöd

Min glöd har börjat svalna. Känner inte alls för det här längre. Känner det nu mer än tidigare. Gör detta nu bara för att få ett papper på det!
Det hela gör det inte enklare när mina vänner känner precis samma sak! Banan, Frugan och jag satt på ett kafé igår och bara kände oss halvt patetiska och gjorde planer för vad som skulle behövas för att muntra upp oss. Haha, vad ska man säga?
Jo jag kan säga så mkt att jag känner ångest, trötthet, orkeslös och förvirrad.

Hmm

Ska iallafall få träffa min mor och mormor som är uppe i Stockholm under dagen.

På återseende!


Hämden

Vår pensionärslördag bjöd på hel del ålderdomligt, men det var mkt trevligt. Det hela slutade dock med att vi båda blev onyktra. Inte alls som planerat.
Ikväll så var jag och Sanna och kollade på Wallander- Hämden. Den var riktigt bra. Kan vartmt rekommenderas, speciellt att se den på bio.

En skön kommentar från Kurt Wallander:
-Nu måste vi ta och nyktra till.

Dags för lite mat, innan jag svimmar, sedan lite arbete.

Pensionärslördag

Japp det är precis det jag och Sanna har idag. Vi åt en sen frukost och diskuterade vilken tid vi skulle äta middag, att vi skulle ta oss en promenad senare, att banan kommer över på middag efter att hon åkt skridskor färdigt och att det kanske inte var läge för en utgång trots att det var lockande, men CSN har inte gjort sina utbetalningar(vi har nog dock bara oss själv att skylla, men det känns så mkt bättre att skylla ifrån sig på dom). Under frukosten satt vi med varsin tidning och skrattade till eller ojade oss när vi läste något skoj eller hemskt. Vi bestämde oss för att ta en kopp kaffe efter att Sanna kommit tillbaka från tvättstugan.

Vi ska strax gå ut på promenad och då ta vägen förbi återvinningen och lämna tidningar, det börjar bli fullt.
Dessutom har Dimman fått bada idag.

Bara för att Sanna konstaterade att vi var som ett gammalt pensionärspar så blir allt som sägs väldigt "ålderdomligt" och idag har nog hela dagen gått åt till att gnälla lite på CSN och hur fattiga vi är.

Tror dock att vi kommer att få en toppen kväll!

På återseende!

Börja om från början

Jobbar hemifrån idag. Ganska skönt att slippa gå upp med väckarklockan och göra sig iordning.

Igår kväll började jag om på Steig Larssons män som hatar kvinnor. Började läsa den i augusti 07 och nu håller den på och blir film. Spelas in i Gnesta.
Så det känns som om att det är dags att läsa klart den nu. Känner dock att den är bättre i början än sist jag började. Men vi får väl se hur långt jag kommer denna gång.

Idag kommer Sanna hem från Thailand!

städ

Fryser och snorar så jag vill gå hem och jobba hemma idag.
Men man får så sjukt lite gjort då, märkligt det där. :P

Idag så blir det till att städa hemma. Linda och jag har bokat städdejt, det går lite lite snabbare då.

Börjar bli hungrig, redan! Får dricka lite med bubbelvatten så jag håller i minst en halvtimme.

Tänkte på en sak tidigare. Det suger att göra sig iordning och hitta en outfit på morgonen för att sen bara sitta på tuben, åka buss, gå några meter och sedan sitta på ett kontor och sen åka hem igen när dagen är över. Förvisso kan det ju hända att man ska på möten och sådant. Men iallafall. Just nu sitter jag själv och är jättefin i håret, men ingen får se det!

På återseende

Jaha, blev lite längre än förväntat

Fick lite inspiritation om att sammanfatta 2008 i bilder när jag läste min väninnas blogg, Sanna, så därför tänker jag göra det!

Januari:
Nyåret tillbringade jag med mina pojkar från strängnäs och min soulmate Emelie.
Firade min brorsons första födelsedag i Småland


Kort därefter blev det fest i Bitchhouse, dessa shotkannor!


Så var det dags för en liten tjejfest


Klassen var med under Årets Kock och hjälpte till. Detta event gick av stapeln den 30 januari med efterfest på Sky Bar.


Februari:
Under denna månad skedde en del marknadsföring av Annie get your gun och vår utbildning, Evenemang & projektledning

Alla marknadsförare måste ta en paus.



Februari bjöd på ett underbart förvår väder!


Vår handledare bjöd på semlor


Ett litet sexparty hölls i Bitchhouse och Big Boner was in the house!




Mars:
Pappa fyllde år!


Sedan var det dags för min födelsedag och Kent spelade i Nyköping, kärlek

Vad snygg du var i den röda klänningen!
Jag vet, så jälva porrig! Hahaha




Snön kom på besök


En tripp till Norrköping för utgång. Det var här jag och Sofia fann varandra.


Självklart bjöds det på studier oxå


April:
Tobbe fyllde och visade upp sin kvinnliga sida


En mysig utflykt till Stendörren med bowling och öl därefter


Och en syster och bror som fyllde


April avslutades med Valborg ute på Djursvik. Middag, eld, bastu, dopp i havet och såklart lite alkohol



Maj:
Carro & Abra


Lillemsan fyllde



Juni:
Började jobba på Lotsen


Folkrace:


Juni:

Syrran tog studenten


FAmiljen tog sitt pick och pack och åkte till Borlänge för Peace & Love festivalen. Vi höjde nog medelåldern ganska bra, men satan vad skoj jag hade! Tack som fan.



Juli:
Heron med Maja och syrra


Paintball med Lotsen

Och självklart massa jobb, party och regn!

Augusti:
Kryssning med Lotsen och champagne flödade!


Den roligaste festen på hela året, som fortfarande nämns av oss inblandade, White Trash fest på Lotsen.


Ett väldigt bra avslut på sommaren


Tack alla vänner för den bästa sommaren so far!

September:
Kantarellfreak och fristad



Oktober:
Kunskapskalaset på Norra Latin med efterfest på Engelen och schalgerkväll på Victoria

Förberedelser inför julbord var i fullgång!


November:
Genomförande av Julbord


Sista veckan i Nypan




December:
Nu bor jag och Dimman i Skarpnäck tillsammans med nya roomies.


Det blev lite längre sammanfattning än beräknat. Men jag hade så många bilder som ville vara med!

Till sist vill jag säga att jag och Carro har varit roomies i drygt 1½ år. Att bo med någon man inte känner gick överförväntan och en vän för livet är funnen!
Det är skönt att veta att jag och Dimman är välkomna till Bitchhouse när som!

ensam i ett förhållande

Kom just på att jag lovade Sofie på nyår att jag skulle starta upp en blogg om hur är det är att leva ensam i ett förhållande. Alltså gå på romantiska middgar själv, skåla själv, gå ut på mysiga promenader själv och så vidare. Började lite lätt i går kväll när jag skulle ta ett bad, för att göra det lite extra romantiskt tände jag upp levande ljus.

En början i allafall!

changes

Idag är jag sjukt snygg! En riktig buisnesswoman. =) Kanske kommer upp en bild senare.

Idag har det även skett lite förändringar som gör att jag inte längre vet.
Känner mig smått förvirrad just nu.
Måste ringa ett samtal sedan.
Måste få råd och tips.

Ska även ringa och prata lite med Boxer och CSN. Boxer för att kanal 3 inte fungerar fast den betalas för och CSN för att det är CSN och jag vill ha mina pengar! Helst igår!!

Dessutom började morgon bra, kunde inte sova ordentligt inatt och när jag kom tuben så fungerade inte mitt kort så jag var tvungen att köpa en remsa.. Där sprack min planering då jag trodde kortet räckte i allafall tills imorgon!
Jaja

Nu är det dags att arbeta lite!

På återseende.

Sthlm

Nu är jag tillbaka i min nya "hemstad" eller vad vi ska kalla det för. Fick skjuts upp i går av min vän timmy och det tackar vi för! Pratade då om att man måste ge sthlm en chans för att kunna trivas. Inte åka tillbaka till nypan alltför ofta, då fortsätter det att vara hemma. Där jag bor nu måste bli hemma för mig själv för att det ska kännas bra och för att man ska trivas!

Trodde att jag skulle få sitta själv i lägenheten medans vännerna i Nypan festade til det igår, men jag fick middagsbesök av Glenn och till detta förtärdes en del vin och massa tjejsnack. Pratade nyårslöften och div. Jag kom på ett nyårslöfte, eller vad man kan kalla detta för, några dagar efter nyår. Jag har klarat det väldigt bra och är väldigt nöjd över detta beslut(som btw har tagits en gång tidigare).


På återseende!

Mörhult

Befinner mig just nu i Mörhult, jajebing Mörhult. Undra var i Sverige det ligger. Det ska jag säga er, i småland, var annars heter varenda liten socken något med hult eller ryd?
Jag och brorsan har skjutsat hem Niklas och Jessica idag. På vägen hem skulle vi göra ett stopp hos PG som vi fortfarande är kvar hos. Pojkarna spelar tvspel och jag hamnade framför das computer.
Men nu vi jag hem, har fortfarande lite feber så jag sitter och höjer och sänker värmen i bilen för att jag fryser ena sekunden och nästa så svettas jag. inte kul alls! Dessutom så bjuds det på middag ute på landet när vi kommer hem. Pappa skulle göra egen bea! MUMS!

Till Sanna: Det snöar hemma nu och jag tror att jag såg en isbjörn ute på gatan häromdagen, kan ha varit febern som talade oxå, men kallt är det. Hoppas du längtar hem och är trött på solen!

På återseende.

värme

C- vitaminerna hjälpte sådär. Hade en trevlig nyårsafton. Mådde dock inte superbra, nös till och med sönder min klänning :S Jätte märkligt!
En positiv sak var att det blev en nästintill nykter nyår( 3 öl och en cinzano fl mallen 19-03) var att jag slapp baksmällan. Däremot så låg jag och frös i feber hela natten istället. Sov nästan hela dagen igår, när jag väl var uppe var jag helt snurrig. Feberfrossa i natt också, men åt andra hållet. Jag trodde att jag skulle svettas ihjäl.

Imorgon blir det till att sitta i en bil hela dagen då jag lovat min bror att följa med när han skjutsar hem Jessica och Niklas.

På återseende!
PS. Nu önskar jag bara att det blir varmt och soligt. Att det är ljust mestadels av tiden och ja, varmt!!!!!!!! Ge mig värme och sommar! Kan det vara så svårt?DS