balkongen återigen

Nu har jag och Carro haft vår kväll på balkongen. Vi har börjat haft det som tradition att en dag i veckan så har vi samkväm på balkongen med några glas vin. Nu blev det öl då det var det enda vi hade hemma. Men lika trevligt var det. =) Så härligt att sitta där och snacka massa skit. Pratade om när vi var "unga" och var ute och tävlade och lite annat. Skrattade något så fruktansvärt!=)

Carro har gjort mig väldigt stolt idag. Hon har skaffat sig facebook. Kanske lite sent, men grejen är att hon gjorde det helt själv. Stoltare roomie får man leta efter. 

Nu till helgen är det många som lämnar mig. i morgon flyttar Glenn och Frukten hem. På lördag börjar Malin flytta härifrån och på söndag flyttar Frugan och Bulan. Kommer bli sjukt tomt. Kommer visserligen att ses och höras, framför allt höras mycket under sommaren, men ändå. När hösten kommer så blir Glenn, Frukten, Bulan och Frugan roomies. Då är gänget samlat återigen på heltid fram till julen. Sen är det praktik igen. Men det är långt kvar tills dess, så någon lösning måste vi kommit på tills då. 

Imorgon ska vi ut ett gäng från klassen och käka lunch på ÖM. Ska bli riktigt trevligt. Får även träffa lilla Malin då som har blivit så stor :P 

På återseende


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback