blablabla

Nu sitter vi äntligen hemma i vårt kök. Löningshelg är lika med massa folk ute! Förkyld börjar jag bli oxå. :S
Kan kanske bero på att vi var på efterfest i onsdags och jag bastade och badade till kl 6 på morgonen.. Hmmm
Så nu sitter jag och Carro och snörvlar ikapp.

Så trött på människor som inte kan hålla tunga rätt i mun eller tro saker och komma på egna historier innan det ens är bekräftat.
Sucks!

Emsan har varit spontan=)

Igår blev det en spontan tripp till Sthlm. Blev en lyckad kväll.
Träffade några kompisar till Carro, så vi följde med dom på efterfest i deras studio.
När det var dags för att gå hem, bestämde vi oss för att ta varsin soffa på plats.
Det jobbiga blev imorse när vi skulle tillbaka till bilen som stod vid Mosebacke och vi var vid Skanstull. Med ett avbrott för en pizza, så tog det 2½ timme att ta sig från A till B.
Det blev ett par skrattanfall under denna tid och skavsår, när vi kommit över Västerbron åkte skona av och vi gick barfota genom hela söder.

Har precis börjat bli människa igen efter en power nap på sisådär 3 timmar.

Idag har jag lagat mat för första gången på väldigt länge. Det blev fiskgratäng och potatismos,mums

Nej nu ska jag kolla på The Black Dahlia som var tänkt att vi skulle ha sett igår.. :P


release me

Morgonen började helt underbart,not, med ett samtal från min mor. Kul att prata med henne, men ämnet var väl inte lika roligt. Blir så irriterad. Hoppas nu på det bästa.
Det blev inte bättre av att det kom en lös hanhund springade mot mig och dimman i parken. Så jag skrek och svor på de små barnen som hade hunden: jävla ungar håller i er förbannade hund! Har man inte kontroll på hunden ska man inte ha den lös.
Dom ska få lära sig veta hut i tidig ålder! :S
Helgen har tillbringats på Lotsen, men för jobb. Det är härligt att det finns ett dreamteam även på Lotsen :P Men dreamteam på ÖM försvinner inte för det! <3
Ledig i morgon så då blir det städning för hela slanten.

På tisdag kommer Glenn hit. Tjoho. Ska först ut till ÖM och gästspela på lunchen och sen Lotsen. Sen blir det lite quality time med Glenn.


onykter roomie

Jobbade middag samt att jag stannade kvar för nattklubben. Carro var ute och skulle röja lite, vilket hon gjorde!=) Rykten spred sig som en löpeld att kollektivet skulle ha efterfest. Jaha, så det var bara röja undan allt fort som bara den. Väl hemma så är hälften av personalen hos oss samt några till. Så efterfest blev det, inte den röjigaste, men det var roligt att folk kom hit i alla fall.

Carro är nog fortfarande full. Obehagligt.. :P Så söt

Idag är jag ledig så det blir att åka ut till landet igen. Carro ska nog till Djursvik, men jag känner mig inte så pepp till att sitta och umgås idag. Martin och Maja behöver jag inte prata med om det är så. Bara grilla och kanske kolla på en film. Eller så kan jag ju alltid göra som jag gjorde i tisdags, gå ut på verandan och lägga mig i soffan och lyssna på ipoden. Sen när Maja kom ut och frågade om jag sov, ryckte jag till och svarade bara att det var en fin låt jag lyssnade därför blundade jag.. :S

Nu ska jag gå och självdö på sofflocket ett tag!

Hatar när folk ringer en gång från ett nummer jag inte känner igen. Vägrar ringa upp, ring tillbaka!!
sweet dreams

Blir sällan som man tänkt sig

Varför blir det sällan som man tänkt sig??
Trodde verkligen att det var en bra beslt jag tog. Men icke. Får stå ut med det tills på söndag när mamma och pappa kommer hem. Vill inte göra dom upprörda på deras semester.

Det har uppstått en del saker på sistonde som får en att tänka efter och analysera. Hade faktiskt dragit ner på det, men nu är jag tillbaka på ruta 1 känns det som. Varför?  

För att avsluta med något positivt så har jag varit ute och fiskat med Maja och Martin idag. Blåste satan, men en liten gös på 2,5 kilo blev det i alla fall. Sweet, så det blir fyllekäk.=)
Innan dess så var hon och jag ute i skogen och plockade blåbär, hallon och smultron. Yammie.

You just fly away

sitter och äter lite färsk potatis och tsatsiki. Puh vad stark den blev!
Följde med Jim idag på stand up med Robin Paulsson på Forsen. Det var nice.

Sen var det bara hem till landet. Korkade upp rosévinet och kollade på Sex and the city och käkade popcorn med Majsan. Nu har vi precis kommit in, från att ha suttit på verandan och snacka lite och Maja lirat gitarr och sjungit.

Men nu är det dags för sängen. Det är en dag på torsdag oxå.. :P

Fick höra något väldigt intressant idag som har gjort att mina tankar börjat rulla igång igen.

FF

Har vart i Oxelösund och jobbat på en bröllopsmiddag. Hur mysiga som helst. Dessutom är jag kär i deras hus. Hur fint som helst, precis brevid kanalen. Sweet.

Sen begav jag mig till Lotsen. Mötte upp lillasyster och Sofia. Hade det trevligt.

Nu har mamma, pappa och Tobbe åkt till Gotland. Så det är FF ute på landet. Så härligt! Så det blir en del häng där ute denna vecka.


Jag vill ha en...

ny bil!
Var med Timmy och Jim ut till Gumsbacken och kollade på bilar. Så nu vill jag ha en ny. Men pappa höll nog inte med på alla punkterna. Med andra ord så finns det lite att bearbeta där.
Dessutom skulle jag aldrig få ett lån för en bil.
Kan se samtalet med bankmannen framför mig:
- Jaha då ska vi se, inkomstkälla?
- Ja jag är student så jag får CSN, sen jobbar jag lite extra emellanåt.
- Då kan jag tyvärr inte hjälpa dig för du tillhör en del av denna befolkning som lever under minimilön.
-(Jasså det säger du, har jag aldrig märkt).

Jaha, då fick inte jag något lån kul! Får väl börja gå på gatan istället då! Det är tydligt dä!

En Volkswagen Beetle eller en Volkswagen Eos. Alldeles bedårande små bilar. I´m in love!=)

Nej nu ska jag lägga mig och snooza lite innan jag måste bege mig ner till arbetet!

Morgonen

Vi kom faktiskt upp för att möta upp Sofia och gå ut och gå. Så imorgon blir det samma sak. Dessvärre ska vi ses kl 07.45 för Sofia börjar jobba 9.30. Puh. Men dte ska gå. På senaste tiden har jag blivit så morgontrött. Det är verkligen jätte jobbigt. Har alltid vart pigg på morgonen. Har jobbat som frukostvärdinna ett par år, men som sommarjobb. Förutom på ÖM då det var mitt ansvarsområde.
Älskade det då. Komma ut dit, helt ensammen. Gå in, byta om, sätta igång ugnar och stereon och vrida upp högt. Sen ha en timme för mig själv där. Veta att snart börjar de andra. Men när man jobbade kväll därute och var själv, var det inte lika kul, då visste man att så fort gästerna gått skulle jag få åka hem. Då ville man bara hem.
Så det är nog lugnet och harmonin på morgonen som gör det så härligt att gå upp. Det är morgonen som oftast är avgörande för hur resten av dagen ser ut, humörsmässigt.
Men: Morgonstund har guld i mun.

Rosévin en tisdag

Vilken trevlig kväll vi har haft det. Rosévin hemma hos Sofia. När det blev jag, carro och sofia kvar blev det enbart deep talk. Vilket alla faktiskt behöver ibland. Trots att det kan bli lite deprimerande.

Med massa rosé i kroppen bestämde vi oss för att återgå till det nyttiga livet, med Sofia. Så kl 10 ska vi möta upp Sofia för en power walk innan jobbet. Sen en stadig frukost. Utan vit bröd! Så brödet jag köpte häromdagen, ihop om att det var grov men visade sig vara ljust, åker i soporna efter att Carro fylleätit klart!=)

Sweet dreams
PS. Nu slängs det DS

already there

Jag är nog redan fast. Vill bara inte erkänna detta. Lever i förnekelse.

Ska äta lunch med  mitt hjärta Sofia om 1 timme.
Fick ett brev idag. En kallelse till tandläkaren, 18/8 ska jag dit.
Det är tydligt dä!

SATC och paintball

Igår åkte jag, bror, Maja, syster och David upp till Heron. Först en snabb vända in på IKEA och shoppa lite. Det är verkligen livsfarligt att gå där. Köpte säkert dubbelt så mkt än vad jag hade tänkt.
Sen blev det i alla fall 3 timmars väntan innan filmen började. Killarna bestämde sig för att dom oxå skulle se sex and the city.
Under dessa tre timmar hann vi äta middag, dricka smoothie, leka på åkmaskinerna, posa lite och gå runt i vära nya grills.. =) Filmen var värd väntan..

Idag har vi vart ute i Bergshammar och spelat paintball med Lotsen. 10 tappra själar åkte ut trots regn och rusk. Var sjukt skeptisk till det fram tills vi kom dit. Då var det ok. Sen var jag rädd att det skulle göra ont, vilket det gjorde några gånger. Men satan vad skojigt det var! Tåls att åka ut dit igen!=)

ni kan skratta om ni vill, håna oss vi rör oss ni står still

Jag är fortfarande förkyld. Var på apoteket igår coch shoppade lite, ipren, nässpray och bisolvon. Hon i kassan log lite och sa, jaha, du köra hela programmet. Va fan, jag vill ju bli frisk!
Kanske inte är så lätt att bli det när man jobbar. Igår blev det lite lätt hektiskt för Hannah och mig, men Tjack och Carro kom även in och avlöste lite bord.

Carro var hos doktorn i går så det var ingen fara med henne. Det var skönt att höra

Har nu hamnat i en lite konstig situation med nya ägaren till min gamla häst. Har ingen lust att gå in på det men jag tycker att det är jätte tråkigt och vill bara reda ut det här som någon annan( som inte ens hade något med saken att göra) har fått bägaren att rinna över.

Ska ta och städa lite, det händer inte lika ofta nu förtiden när vi inte är hemma lika mkt.

återhämtad och förkyld

Kom hem i söndags efter 6 dagar i Borlänge för Peace & Love festivalen. Hade sjukt kul med mkt alkohol, bra band, störtsköna grannar och övernattning i tält. Det sistnämda( kanske även alkoholen har sin roll) resulterade i en förkylning. Så nu går jag runt med en svullen näsa(enligt egen uppfattning) och tungt huvud. Men med lite nässpray och några ipren så är man människa ett tag!

Idag har vi haft en lite bartenderutbildning med Tony. Riktigt skoj att få lära sig lite, dessutom så är Tony grym på drinkar. Min favorit är Raspberry mojhito.

Idag när Carro var i stallet blev hon sparkad  över ögat. En ren olyckshändelse när hon skulle känna på hans ben. Så i morgon bär det av till akuten. Inatt/imorgon är jag lite av barnvakt.. :P