Tur i kärlek eller i spel

Jag verkar inte ha tur i något av dessa. What to do?
Jo jag ska baka mig en kladdkaka nu och vänta på att Cajsa kommer hit och gör mig sällskap

PS i love you

Igår hyrde jag och lillelillebror PS I love you. Kändes som en vanlig romantisk film när man läste på baksidan, Men! Det finns ett men i detta, det var inte bara en vanlig romantisk film, jag grät i 2 timmar, 5 minuter in i filmen till en kvart efter! Det var verkligen en film som berörde!

Nu ska jag skriva en pressrelease...

500 mil i snön...

Motivationen har fortfarande inte kommit tillbaka helt. Men den finns där lite nu och då. Idag satte jag mig för att ringa om LIA plats, 3 st svarade inte och 6 st var på lunch, konstigt när jag ringer 12.20! Skulle ringa tillbaka senare, men då begav jag och Li oss ut på äventyr för att leta reda på saker vi behöver tills på måndag, och vips så var klockan 16.15. Då blev vi tvungna att återvända till skolan för att flytta på stolsbenen vi sprejat! Suck!

Ikväll ska lillelillebror sova hos mig. Så om 1½ timme när han har slutat sin innebandy träning ska vi gå till Fik@ och äta middag. Pojke måste ju få lite lyx när han sover hos sin syster. Inte för att han är bortskämd i vanliga fall, inte då!:P

Nu är det drygt en månad kvar till flytten och jag vill bara börja packa nu!
Ska ta och städa mitt rum till nu..
På återseende!

Hallå, motivationen! Var är du?

Nu har min motivation börjat försvinna igen. Jag är så sjukt trött på att det ska bli såhär hela tiden. Varför kan den inte bara veta sin plats och stanna där???? Suck

Nu är det drygt en månad kvar innan vi flyttar. Så det är snart dags att hämta lite flyttkartonger och ställa ut saker jag inte behöver ha med mig, på landet.

Dags att återgå till lektionen efter att ha ätit lunch, vi har idag börjat med lagar och avtal, intressant, men när motivationen inte infinner sig och man är trött så spelar det ingen roll. Snake säger att jag som mer än ett spädbarn, vilket jag inte kan hålla med om, men i vanliga fall så brukar kroppen återhämta sig fort efter för lite/ för mkt sömn. Men icke nu.

it´s raining.....

Sitter i skolan nu. Regnet vräker ner utanför. Det suger verkligen! Nu har man gått och njutit av det härliga höstvädret, så öppnar sig himmelen och släpper ner massa vatten. Pissa på oss, gör det!

Min motivation har kommit åter, delvis i allafall. Eller? Har fortfarande ingen praktikplats, vädret suger, jag är trött jämt. Men det som faktiskt håller mig på gott humör är att snart ska vi flytta. Det känns verkligen att jag behöver ett ombyte. Wounderful!

Nu är det dags att gå tillbaka till lektionen, vi har börjat läsa ljus idag!

På återseende!

Chansen

För en vecka sedan skrev vi på kontraktet för lägenheten i sthlm. Så nu är det klart, sista helgen i november flyttar vi.. Känns riktigt bra, lite läskigt samtidigt spännande.

Idag har jag varit och ätit lunch på ÖM, umgåtts med mamma och fotograferat med lillebror. Hade en riktigt mysig eftermiddag på landet. Det är en sak jag kommer sakna, att kunna åka ut till landet och ta det lugnt.
Förhoppningsvis ska jag väl hitta någonstans jag kan åka även i sthlm.

Nu blir det till att däcka i soffan.

På återseende

"Jag fick chansen, du gav mig chansen, men nu är det försent" // KENT


Systerhäng

Jag och syrran bestämde oss för en systerkväll igår. Vi åt middag och drack vin. Sedan kom linda, anna, jeppe och hans kompis förb. Utgång till fika först och sedan tellus. Skulle hållt mig till vinet men redan hemma slank det ner lite sambucca och en redbull/vokda. Fika blev det en favorit, raspberry mojito, mums. Så jag ble lite för full... Lätt ångest idag..... Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och leva vidare.

Ikväll blir det jobb på fika och imorgon bär det av upp till sthlm för på måndag är det kunskapskalaset med svenska eventakademin. Innan färden upp kan dte hända att det blir ett besök i svampskogen, nu när det har regnat lite..

Dags att utfodra en hungrig syster!
På återseende


evenemang

Sitter nu i skolan och arbetar för fullt med ett event. Sprungit på stan och handlat lite saker till detta för att få en bättre bild hur dekorationen som jag ansvarar för ska se ut.

Igår var jag, linda och sanna och kollade på en lägenhet i el stockholmo, eller i skarpnäck. Vi ska skriva papper på tisdag och får tillgång 1 november, men vi kommer inte att flytta in först sista helgen i november. Det var en riktigt trevlig lägenhet och lilla dimman fick oxå bo där, vilket underlättar grymt för mig.

So long!