Lycka

i morgon kommer min brorson och hälsar på. Vi var och grattade honom på hans 1 årsdag i januari, sen dess har vi inte sett honom.
Han är en riktig liten ögonsten. Alldeles, alldeles underbar..

Som jag längtar

wonder why?

Har jobbat min första ordentliga kväll på fika i dag. Det var trevligt och det gick bra. Så jag är nöjd. Förutom skoskaven, men det som inte dödar det härdar.
Imorgon ska jag jobba på ÖM och sedan på fredag är det åter dags för fika. Sen på lördag är det inflyttningsfest för 4/5 av familjen. Storebror och lillebror kommer hit från GBG. Ska bli riktigt kul att se dom igen!

Är killar likadana som tjejer med att tänka och analysera? Jag är expert på sådant. Sen har jag även fått mitt horoskop utläst och hon sa att det pågår en inre strid i mig, om det var rätt det jag gjorde, hur skulle jag annars ha gjort, hur hade det blivit då? Obehagligt att det stämde så bra när hon inte kände mig. Men om just det här stämde, kommer resten av det hon sa oxå stämma???

back in school

Sådär då var man tillbaka till skolan då. Det blev en relativt lugn dag, förutom att en "uppsats" om praktiken skall skrivas på bara(!!!!) ett A4.. Crazy. Jag får väl bara glad om jag får ihop en tredjedels.
Sedan blev det lite genomgång av olika evenemang som vi ska hjälpa till på och även bilda små projektgrupper och börja brainstorma. Vilket vi så duktigt gjorde. Sedan blev det lunch på Fik@ och även ett tandläkarbesök. Ett rackarns hål hade jag. grymt.

Nu är det soffan och självdö som gäller för att orka med att gå upp på den tidiga delen av dygnet.
På återseende

Mkt känslor

Ikväll/natt är det mkt känslor i min kropp.
Min Sofia ska lämna mig mig om ett x antal timmar.
Får ett samtal som gör att jag får känslan av att en av mina älsklingar ska lämna mig för gott.

Tårarna rinner från min kind. Det är mkt nu.
Men framför allt för att vill jag inte att någon ska lämna mig. Vill att alla som jag älskar ska finnas med mig. Nära mig. Låter jätte egoistiskt. Men det är så jag vill ha det.....

<3

ensammen

Idag är det inga inneboenden, roomisar och besökare i bitchhouse. Älskar att ha människor runt omkring mig. Men min kära vän Sofia sa då att hon tyckte att jag skulle ta vara på denna kväll i ensamhetens tecken och verkligen vara själv. Vilket jag tog till vara på. Så ikväll har jag:
spelat the sims
lyssnat på Kent(massor)
pratat i telefonen ´
Gosat med min hund

Underbart.

Borde gå och lägga mig nu. Ska till frisören kl 10 i morgon. Måste hinna med en bra frukost och ut med hunden innan. Sedan på kvällen är det utgång. Sista utgången på obestämd tid med Sofia.


Ångest & Lycka= Sommaren 08

Nu närmar sig denna sommar slutet. Det känns lite vemodigt. Jobbat på Lotsen hela sommaren. Vilket har varit riktigt kul. Lärt känna nya människor och festat. Skolan börjar och två vänner ska flytta från stan.
Åsa kom hem från England några dagar och det var riktigt kul att träffa henne igen, hoppas att hon kommer hem snart igen. Fått samtal och mail som gjort att tårarna kommit och saknade efter min häst blivit större. Ångesten över att jag överhuvudtaget sålde honom kommit och en tanke på att köpa tillbaka honom och sluta skolan har ploppat upp i huvudet. En ny roomie finns nu i bitch house.

Så glad över att ha lärt känna Carro och vara roomie med henne.
En enorm saknad kommer att komma på söndag när Sofia flyttar till Örebro och vetskapen om att hon inte kommer att finnas i närheten varje dag. Tur är väl att det finns internet och telefon.
Bitti är i USA. Kommer hem en stund och sedan åker hon tillbaka till Holland. Ett besök till henne är ett måste denna höst. Saknade efter att få se henne är också stor.
Ett besök till GBG för att våldgästa Lillemsan är ven det ett måste.
Skolan börjar igen på måndag. En lycka över att alla i Familjen snart är tillbaka i Nypan sprudlar i kroppen.

Trailer trash fest som avslutning för personalen på Lotsen

Med andra ord, lämnar denna sommar med blandade känslor.
Ser samtidigt fram emot en händelserik höst

Tack som fan för sommaren 08!
In my heart....


Vilken kväll ...

Vilken kväll det blev i söndags. Avslutningsfest på Lotsen, temat för kvällen var trailer trash. Det var sjukt kul att så många kom utklädda. Alla var sjukt trashiga. Men det tåls verkligen att säga det igen, men fan så kul det var!
Helt klart årets fest.

Lunchen tillbringades på Fik@ och ett försök till att reda ut ett och annat. Sofia kände då för att åka ut till deras land. Var inte sen med att erbjuda mig mitt sällskap. Är ledig en hel fucking vecka nu!

Så jag S, M och K åkte ut. Handlade massa mat. Alkohol var förbjudet. Bastade och åt massor.. Det hela skulle vara en lite reab från helgen. Det slutade med att vi hittade en flaska sherry, som behövde silas lite för att bottenskrapet cirkulerade i flaskan och en kvarting ouzo. Inte helt ok. Men det var riktigt mysigt och trevligt. Kan hända att dte blir en vända dit på fredag. Men då är boxern välkommen.

Nu är det dags för lunch!
På återseende

Deliciouscrew

Nu är det nära. Nu är Deliciouscrew åter fulltagligt. Nu är det bara shortycrew som ska komma till Nypan sen är hela Familjen samlad. Sen är det snart nära till skolstart.

Fick finbesök på balkongen igår kväll av Sanna och Victor. Var riktigt kul att se dom igen.
Balkongen är en väldigt bra mötesplats måste jag säga...

Vi har fått ett godkännade om vår nya roomie:

"och duuuu jag kan säga att är det nån kille som passar i bitchhouse så är det HAN" =)



På återseende

återhämtad

Ja då har man blivit människa nästan helt och hållet. Kryssningen var rolig. Lite skandaler men mycket fylla! Puh. Fest från att vi åkte från Nyköping 05.45 till vi lämnade båten 07.00. Somnade 04.30 gick sedan upp runt kl 6 för att hinna till Taxfreen innan dom stängde.. Tog det lite i fel ordning. Smartast hade kanske varit och handlat där när vi gick på båten, men samtidigt blev det antagligen lite billigare. Det är aldrig kul att handla sprit när man fortfarande är full... :S

Nu har kollektivet fått tillökning! En av dom som jobbat som bartender på Lotsen blev hemlös så vi har tagit honom under våra vingar. Välkommen Micke!

Nu är det bara en vecka kvar lite drygt att jobba. Vilket innebär lite ledigt innan skolan börjar. =)
Ska bli kul att se vad det är för några som kommer att börja i ettan både på vår utbildning och på bar.

Nu väntar soffan och "snabba cash".


P-fest

Imorgon bär det av på personalfest. Det är kryssning som gäller. Jag och David satt igår och gjorde tipspromenad till detta och en annan tävling som kommer att ske ombord på båten, hytt mot hytt. Vi fick oss ett gott skratt och David kallade mig för psycho... Hmmm. Men lite knäpp var jag kanske, men han skrattade väldigt mkt.
Dessutom ska han få stå ut med mig på båten då vi är lite lekledare..

Var en lugn kväll annars igår. Vaknade dock vid 4.30, för då behövde Dimman gå ut. Hon mår inte så jätte bra i sin lilla mage för tillfället.

Ätit frukost tillsammans med Tessan och Anette på jobbet. Härligt att få snacka lite skit med dom som förr.... =)

Efter jobbet är det bara att åka hem och sova.

På återseende

Lördag

Sitter ute på ÖM i repan idag. Lite tungt att gå upp i morse, jobbade nattklubb och kom inte i säng först vid 03.30. Suck. Men nu är jag här i allafall.
Ska sen iväg och jobba Lotsen.

På måndag åker vi i väg på personalfest. Vi ska på kryssning. Min första kryssning ever! Scary. Så ikväll blir det lite planering för aktiviteter som som ska ske så det inte bara blir total fylla direkt,,, =)

Nu ska jag gå och hjälpa lite människor...

på återseende

fel sida

gårdagen: jobbade, gick hem, la mig och läste snabba cash och somnade. Carro drog till Sthlm så jag blev ensammen. Vilket var ganska skönt då jag hyrde en film, Morgan Pålsson - världsreporter. Hahaha, rolig film. Gick och la mig. Man skulle ju kunna tro att jag har haft en godnattssömn. Men icke. Idag hatar jag min hund. Hon höll mig vaken till kl 5 imorse. Då var jag ändå med henne runt 23 och sen vi 01.30. Visade sig nu på morgon när vi var ute att hon var lite dålig i magen. Men jag tycker ändå inte om henne för tillfället, för jag har vaknat på fel sida pga henne.

Fick ett uppmuntrande samtal från amerikat igår. Min kära vän Bitti är där. Hon skulle till stranden och hänga lite. Jag hade hört att det skulle regna 100 mm inatt.


Now it is time for some breakfast!
Kanske blir gladare då.....

snabba cash

Var ute på ÖM idag och käkade lunch och gick igenom lite för helgen. Det blir till att jobba dubbelt i helgen. Vilket ska bli kul, men jag vet hur min söndag kväll kommer att spenderas, i sängen, trött som bara den.

På vägen hem gjorde jag ett stopp hos Therese. Satt och snackade skit, drack thé och blev attackerad av Doris. Tessan skulle baka matbröd senare, vilket fick mig att bli inspirerad till att baka. Så när jag kom hem ställde jag mig och bakade kanelbullar samtidigt som jag gjorde kycklingssoppa. Dels för att roomie är sjuk och då är det gott med lite soppa sen är det sånt väder. Hade tänkt att göra en liten omgång, men som vanligt blev det soppa till en halv armé.. :S

Nu är det sängläge med "Snabba cash" av Jens Lapidus.


Hur??

Hur kunde det bli såhär? Trodde verkligen att det var bra och trevliga människor. Men gudars vad skenet kan bedra.
Tänker nästintill hela tiden på det här, på jobbet, hemma på morgonpromenaderna med Dimman.

Idag brast det. Ångesten som har funnits inom mig kom ut i tårar ikväll.



storstäd

Japp, idag blir det att städa. Ordentligt. Vi har jobbat så mkt nu och inte hunnit med lägenheten alls. Köket är iallafall klart, med möblemang och lullull.

Skulle behöva ta min matta i vardagsrummet till kemtvätten. Men förut var det bra när vi hade en kem inne på gården. Men nu ska jag gå två kvarter. Frågan är ju då, ska man ta bilen dit eller ska vi gå och bära en ganska tung och stor matta genom den delen av storgatan som är mest folk på??

Ska även ringa och skälla på Boxer idag.

Så det är väl dags att dra igång.

Moppa lungt!

lagt av mig?

Ihelgen är det karneval i Nyköping. Då alla är ute på stan och det är fylla redan från kl 15 på dagarna. Har legat i min soffa ett tag nu, med en paus för att gå till Hemköp och handla något att äta. Det blir varma mackor. När jag kom hem upptäckte jag att brödet var mögligt. Så jag blev tant Emilie och tog med mig brödet tillbaka och hämta ut ett nytt.
Känner inget sug på att gå upp till duschen, göra mig iordning och börja dricka alkohol. Känner bara för att krypa upp i min soffa med en tjock tröja( då måste fönstret stå öppet om det ska bli den mysiga effekten), en kopp thé och en bok.
Har jag lagt av mig så mkt? Eller är det bara avsmak för att se människor för det gör jag varje dag på jobbet? Nej just det, jag är lite trött sen igår. Det är tydligt att man lagt av sig. Pallar inte trycket lika bra längre! :S
Men det går tyvärr inte. För det är skitjobbigt att ha fönstret öppet då man hör alla fulla människor och bilar som kör i alla vattenpölar, sen så kommer våra kära viltmästare hit idag, för karnevalen och framförallt för att träffa mig och Lill- Emsan.
Så det är väl bara att rycka upp sig och komma igång.

Skål!

1 årsdag

Igår var det 1 år sedan jag och Carro blev roomies. Tänk vad tiden har gått fort och vad mkt vi har hunnit med!




Hurra hurra hurra för oss!
Karneval i Nyköping i helgen, men det blir mest jobb för oss. Förutom imorgon då det förhoppningsvis blir lite party och ikväll blir det vin på balkongen med Hannah från jobbet och kanske Chanette och Jossi.

Puss

Man ska ha husvagn

Vill bara börja med och göra en rättelse, det var från hornstull inte skanstull jag och varro gick ifrån. Vet inte riktigt om det gör någon skillnad :S anyway

Nu ligger jag i alla fall hemma på soffan efter en kort dag på jobbet. Det var väldigt skönt att gå hem tidigt idag då jag har ett brev jag måste skriva och dessutom skriva det riktigt bra och komma ihåg. Det där med att komma ihåg är inte alltid min starka sida.

Huvudvärk har jag fått oxå.. =(

Häromdagen när jag kom hem till päronen stod det en husvagn mitt på gräsmattan. Pappa hade vart och shoppat lite hos en gammal vän skulle man kunna säga. Detta är den husvagnen vi skulle fått låna till P&L om den inte blivit såld. Men vilken tur att vi inte gjorde det för då hade vi inte träffat de underbara människorna som vi faktiskt träffade. Men det var inte riktigt det jag skulle skriva. Planer för en husvagnssemester är påbörjad. Med syrran och Maja. Maja vet dock inte om det ännu. :P Men rutten so far är Gbg, Helsingborg, lämna kvar husvagnen på campingen och dra till tyskland sen hem. Sweet

Det är skoj att jobba, men nu längtar jag tillbaka till skolan. Dels för att få komma in i rätt dygnsrymt men framför allt för att få se mina underbara klasskamrater som är utspridda i landet. Sen är det även nya ettor som kommer och dom måste välkomnas med buller och brak!

En fin bild min vän Jakob har tagit från en bor mot Gamla stan i Stockholm

Nej nu ska jag ta och plita ihop det där förbannade brevet!
Peace, Love & Understanding