Ojojojo, what a night

Vilken kväll det blev med Sofia, Erica, Jim och Carro! Hade så himla kul! champange, helrör i shots, rockade, dansade på bordet, skratt och glädje!

Kvällen började med att Sofia kom hit, lyckades övertala Carro, gick till tåget. På perrongen står det en killgäng som ser ut att vara 15, men det var dom inte för vi såg dom inne på Otten sen. En av dessa killar blödde näsblod på tåget. Vi gissade på att han hade fått sig en smäll. Dom var riktigt jobbiga. Så det var lite action på tåget ner till Norrköping. Tre konduktörer halvspringer genom vagnen, kille med näsblod och jobbiga kompisar!

Sen var det bara att vänta på skjutsen hem, under denna väntan så käka vi lite och frös så fruktansvärt mkt. Så kom vi på att vi kunde gå in på pizzerian.. Smartskaft :P

Ikväll blir det en kväll i det lugnas tecknen. Lillebror kommer hit så jag ska umgås med honom. Så ska han sova här, tar med Doris så Dimman har en kompis i kväll och imorgon. Sofia kommer hit sen och förhoppningsvis Erica oxå och kollar på film och käkar.

Så imorgon åker jag ut till landet och lämnar Tobbe och får njuta lite av just landet. Härligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback